Bu Yazı Ne Zaman Normale Döner ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Bu Yazı Ne Zaman Normale Döner ?

ramazan ayından önce kaydettirmiştik,halan daha böyle yazıyor :evet:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
0312 232 23 23 bu numarayi ara imei numarani istiyecek gereken cevabi verirler. Normalde bu yazi ciktiktan iki gun sonra cihaz acilir veya onaylanmaz kayitdişi imei durumuna duşer.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Benim bildiğim kadarıyla bu durumda cihaz kayıtlı oluyor.Fakat tamamen imei kayıtlı yazabilmesi için evrakların firmaya gönderilmesi ve firmanın bu kaydı onaylaması gerekiyor.Gönderilen bu süre içinde kullanıcıyı bekletmemek için cihaz geçici bir süreliğine kayda alınıyor.Evrakların kontrol ve onayı yaklaşık 3-4 ay sürüyor.En sonunda kayıt onaylandıktan sonra orada imei kayıtlı yazıyor.Benim de 3 ay felan böyle yazmışti geçenlerde baktım imei kayıtli yaziyo..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende bu yazi bir gun durdu. Oncelikle imei kaydinin firmayla alakasi yok. Bu yazi şunu ifade ediyor. Cihazin kayit evraklari operator şubesi tarafindan duzenlenmiş ve btkya ulaşmiş. Evraklar şu anda incelemede normalde en fazla 72saat surer ama bu dosya gozden kacmiş da olabilir. Yani cihazin kaydi tamamlanip cihaz aciliyor fskst buradaki yazi guncellenmeyebiliyor. Verdigim numarayi arayip konunun aslini ogrenebilirsin ama pasaport sahibinin ismini ve imei numarasini sorucaklar.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
bende bu yazi bir gun durdu. Oncelikle imei kaydinin firmayla alakasi yok. Bu yazi şunu ifade ediyor. Cihazin kayit evraklari operator şubesi tarafindan duzenlenmiş ve btkya ulaşmiş. Evraklar şu anda incelemede normalde en fazla 72saat surer ama bu dosya gozden kacmiş da olabilir. Yani cihazin kaydi tamamlanip cihaz aciliyor fskst buradaki yazi guncellenmeyebiliyor. Verdigim numarayi arayip konunun aslini ogrenebilirsin ama pasaport sahibinin ismini ve imei numarasini sorucaklar.

Bilmiyorum valla abi ben btk yı arayıp sorduğumda bana bu cevabı verdiler.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

adamın adını bilmiyorum işte :ah: neyse,kayıtlı bir cihazmış gibi sorunsuzca kullanıyorum şuanda problem olmaz inşallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt