-
Konu Sahibi
-
android +kaç için ?
Gereken Android sürümüLollipoptur . Yoksa 2.6 civarlari icin cok zor. 4.0 istisna 4.4 olabilir
puffin flash desteği harici işe yaramaz bir browser (bence)Arayüz ve seçenekleri lightning browser ile tıpa tıp aynı.bildiğin copy-paste yapmışlar.ikiside işe yaramıyor.adam gibi bir tarayıcı kullanmak istiyorsanız puffin,maxthon,mercury deneyin
yaklaşık 1 yıldır puffin kullanıyorum ve şimdiye kadar bana bir sıkıntı çıkarmadı.böyle sıkıntısız kullanılabilecek bir tarayıcı varsa önerilere açığım (chrome,firefox,uc,dolphin bu çöp tarayıcıları daha önce kullandım)puffin flash desteği harici işe yaramaz bir browser (bence)
habit den memnunumyaklaşık 1 yıldır puffin kullanıyorum ve şimdiye kadar bana bir sıkıntı çıkarmadı.böyle sıkıntısız kullanılabilecek bir tarayıcı varsa önerilere açığım (chrome,firefox,uc,dolphin bu çöp tarayıcıları daha önce kullandım)
yaklaşık 1 yıldır puffin kullanıyorum ve şimdiye kadar bana bir sıkıntı çıkarmadı.böyle sıkıntısız kullanılabilecek bir tarayıcı varsa önerilere açığım (chrome,firefox,uc,dolphin bu çöp tarayıcıları daha önce kullandım)
Lg g3 kullanıyorum ve telefonumda sadece puffing ve g3 ün kendi tarayıcısı yüklü, puffingi flash ve internet sayfalarında mause klavye gibi özellikleri kullanmak için kullanıyorum
chrome ve firefox mobilde çok kötü çalışıyor, bataryayı mahfediyor, test ettim ve inanılmaz bir ram canavari çıktı bu iki tarayıcı.
chrome en fazla şarj yiyen tarayıcı, nefret ediyorum bu tarayıcıdan.
cihazı zorlamıyorlarchrome ile bu önerilen tarayıcılar arası fark ney ?
safari sadece ios unBilgisayarda Firefox En İyisi. Gerçi Windows 10 İle Gelen Edge de Güzel Gibi Ama Firefox Başka Benim İçinTelefonda İse Orijinal Olan (Safari) Kullanmak Yetiyor
pc de de var ama android te yokBilgisayar Üzerinde de Kullanmışlığım Var
pc de de var ama android te yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?