Bu üzdü işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bu üzdü işte
hayatta dostum diyebileceğim 3 kişi var enim.herşeyimi bilen herşeylerini bilddiğim 3 kişi.yeri geliyo kendime itiraf edemediklerimi onlara ediyorum..BURCU!!!! 4 yılı aşkındır onu tanıyorum en az 3 haftada bir sadece ikimiz bi yerlere gidip kız kıza takılıp eğleniriz ve gecenin sonunda onlarda sabahlarız.eğleniriz,üzülürüz,dalga geçeriz.yaşanabilecek ne varsa 1 güne sığdırmaya çalışırız ama o daha benim evime 1 gece gelmediiii
Neyse kısa keseyim bi kaç gündür 1 tanesiyle plan yapıyoruz bişeyler yapmak için.Sürekli plan değiştiriyo ben de işe giri çıkış saatlerimi ona göre ayarlıyorum ve son dakika mail atıp şööle olmazmı diyo...buna alındım işte.ve çok üzüldüm.

'valla canım senle alakalı olmayablir biraz gerginim belki o yüzden ama evet alındım.kaç seferdir seni davet ediyorum seni tanıyalı 4 yılı geçti.yedik içtik güldük falan.ben size o kadar geldimki!!! 1 kere olsun şuracığa gelemedin..bbi daha çağırmıycam seni zaten.bende gelmeyi düşünmüyorum.en iyisi dışarda görüşürüz..'

Son mailim buydu ve aradı telefonla,açmadım...Ne yapmalıyım bundan sonra beynim durdu.yardımınız lazım
teşekkürler şimdiden!!!

Tepkiler: pelın_
olabilir böyle durumlar diyecemde bir kere bile senin yanına gelmedıyse buna alınmamalısın, sonucta arkadasınsa onun yanında mutlu oluyorsan bu gıbı durumları dert etmemen lazım

Tepkiler: vapur dumanı

pelın_

salla gitsın

Tepkiler: vapur dumanı ve technoshark

__xXx__

Üye
salla gitsin ile olmaz esra_seyhan sana şöyle bir cevabım var o arkadaşının aile yapısını kesinlikle bildiğinden emin misin ailesi kim olursa olsun belki bir başka evde tek başına kalmasına ya da bir başka eve tek başına gitmeye izin vermyor olabilir ve bu durumu arkadaşın sana yanlış anlayabileceğini düşündüğü için anlatamıyor olabilir ha eğer öyle birşey yoksa pelin ablanın dediği gibi salla gitsin çok yüz verme üzülmede

Konu Sahibi
ailesi tatilde ve yanlız kalıyoooo şimdi.cuma gecesi dönecekler!!!

----------Eklendi @ 16:50:55 ---------- Yazıldı @ 16:50:04 ----------

kız sallanmıyo yaaa insan üzülüyo.bide sebebini merak ediyorum...

__xXx__

Üye

ailesi tatilde ve yanlız kalıyoooo şimdi.cuma gecesi dönecekler!!!

----------Eklendi @ 16:50:55 ---------- Yazıldı @ 16:50:04 ----------

kız sallanmıyo yaaa insan üzülüyo.bide sebebini merak ediyorum...
peki sor o zaman derdi neymiş neden sizin eve gelmiyormuş bi de bu arada sen kocaelinin ne taraflarında oturuyorsun?

sana katılıyorum belki hasta olabilir doğal şeyler bunlar açıklıyamıyodur bunlarıda düşünmek lazım

pelın_

ögrendın dıyelım nolcak yıne uzulcen oyuzden hayatında gereksız seylerı gormemezlıkten gel
ben yapamıyorum barı sen yap:d

__xXx__

Üye
sn nerde oturyn?

----------Eklendi @ 16:59:39 ---------- Yazıldı @ 16:58:32 ----------

pelin begeni'ni allah bozmasın
bahçecikte oturuyorum ama şimdilik yazlığımız var orda o yüzden normalde istnbul da yaşıyorum ama şu an ki okulumda istanbulda değil

----------Eklendi @ 17:08:21 ---------- Yazıldı @ 17:07:45 ----------

o kameralı kız sen misin?

----------Eklendi @ 17:08:43 ---------- Yazıldı @ 17:08:21 ----------

sn nerde oturyn?

----------Eklendi @ 16:59:39 ---------- Yazıldı @ 16:58:32 ----------

pelin begeni'ni allah bozmasın
bu arada sen neresindensin?

merkezde oturuyorum

pelın_

Hıhı

Konu Sahibi

peki sor o zaman derdi neymiş neden sizin eve gelmiyormuş bi de bu arada sen kocaelinin ne taraflarında oturuyorsun?
bewn gebzedeyim..
ya diyorumya hatunla her şeyimizi anlatırız birbirimize.hasta falan olsa sölemezmi yaaa..

pelın_

Gıttıım geldım sen hala burdamısın kız sala dedımya sana

Konu Sahibi
bak şimdi esra yaa valla böyle yapma ama üzüyosun benide sanki size kasti gelmiyomuşum gibi davranıyosun aşkolsun !! kızım ben annemler c.tesi gecesi gelicek sanıyodum onlar cuma gecesi geliyomuş !! ama şöyle yapabiliriz.. cuma günü gelirim ama kalamam... işten direk arabayla size gelirim gece yarısına 1 lere kadar beni misafir edersin annemlerin uçak saatindede sizin evden direk havalimanına giderim !! ne dersin ???
YAZMIŞ BEN DE
valla evet artık ciddi kasıtlı olduğunu düşünüyorum..sebebini anlamıyorum sadece.Neyse canım olmaz ööle..içemiycez edemiycez.rahat konuşamayız öölede.Dedimya ev işini ortadan kaldıralım ve lütfen bu konuyuda kapatalım..Daha fazla konuşursak kırılıcam..Annenler gelsin ben gelirim pendik tarafına...

__xXx__

Üye

bewn gebzedeyim..
ya diyorumya hatunla her şeyimizi anlatırız birbirimize.hasta falan olsa sölemezmi yaaa..
o zaman dediğim gibi bacım soracaksın derdi neymiş öğren alacağın cevap acıda olsa tatlıda olsa en azından neye üzüldüğünü bilirsin

pelın_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...