vapur dumanı
Üye
-
Konu Sahibi
-
salla gitsin ile olmaz esra_seyhan sana şöyle bir cevabım var o arkadaşının aile yapısını kesinlikle bildiğinden emin misin ailesi kim olursa olsun belki bir başka evde tek başına kalmasına ya da bir başka eve tek başına gitmeye izin vermyor olabilir ve bu durumu arkadaşın sana yanlış anlayabileceğini düşündüğü için anlatamıyor olabilir ha eğer öyle birşey yoksa pelin ablanın dediği gibi salla gitsin çok yüz verme üzülmedesalla gitsın
ailesi tatilde ve yanlız kalıyoooo şimdi.cuma gecesi dönecekler!!!
salla gitsin ile olmaz esra_seyhan sana şöyle bir cevabım var o arkadaşının aile yapısını kesinlikle bildiğinden emin misin ailesi kim olursa olsun belki bir başka evde tek başına kalmasına ya da bir başka eve tek başına gitmeye izin vermyor olabilir ve bu durumu arkadaşın sana yanlış anlayabileceğini düşündüğü için anlatamıyor olabilir ha eğer öyle birşey yoksa pelin ablanın dediği gibi salla gitsin çok yüz verme üzülmede
kız sallanmıyo yaaa insan üzülüyo.bide sebebini merak ediyorum...salla gitsın
peki sor o zaman derdi neymiş neden sizin eve gelmiyormuş bi de bu arada sen kocaelinin ne taraflarında oturuyorsun?
ailesi tatilde ve yanlız kalıyoooo şimdi.cuma gecesi dönecekler!!!
----------Eklendi @ 16:50:55 ---------- Yazıldı @ 16:50:04 ----------
kız sallanmıyo yaaa insan üzülüyo.bide sebebini merak ediyorum...
salla gitsin ile olmaz esra_seyhan sana şöyle bir cevabım var o arkadaşının aile yapısını kesinlikle bildiğinden emin misin ailesi kim olursa olsun belki bir başka evde tek başına kalmasına ya da bir başka eve tek başına gitmeye izin vermyor olabilir ve bu durumu arkadaşın sana yanlış anlayabileceğini düşündüğü için anlatamıyor olabilir ha eğer öyle birşey yoksa pelin ablanın dediği gibi salla gitsin çok yüz verme üzülmede
sn nerde oturyn?
peki sor o zaman derdi neymiş neden sizin eve gelmiyormuş bi de bu arada sen kocaelinin ne taraflarında oturuyorsun?
pelin begeni'ni allah bozmasınögrendın dıyelım nolcak yıne uzulcen oyuzden hayatında gereksız seylerı gormemezlıkten gel
ben yapamıyorum barı sen yap:d
sn nerde oturyn?
----------Eklendi @ 16:59:39 ---------- Yazıldı @ 16:58:32 ----------
pelin begeni'ni allah bozmasın
bahçecikte oturuyorum ama şimdilik yazlığımız var orda o yüzden normalde istnbul da yaşıyorum ama şu an ki okulumda istanbulda değilsn nerde oturyn?
o kameralı kız sen misin?
bu arada sen neresindensin?sn nerde oturyn?
bahçecikte oturuyorum ama şimdilik yazlığımız var orda o yüzden normalde istnbul da yaşıyorum ama şu an ki okulumda istanbulda değil
----------Eklendi @ 17:08:21 ---------- Yazıldı @ 17:07:45 ----------
o kameralı kız sen misin?
----------Eklendi @ 17:08:43 ---------- Yazıldı @ 17:08:21 ----------
bu arada sen neresindensin?
kameran güzelmiş
bewn gebzedeyim..
o zaman dediğim gibi bacım soracaksın derdi neymiş öğren alacağın cevap acıda olsa tatlıda olsa en azından neye üzüldüğünü bilirsin
bewn gebzedeyim..
ya diyorumya hatunla her şeyimizi anlatırız birbirimize.hasta falan olsa sölemezmi yaaa..
kız duygusuuuuuz!!kolaymı ööle[sıze=3]gıttıım geldım sen hala burdamısın kız sala dedımya sana[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?