Bu uyuysn adamı tanıya bildinizmi???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibawi

ibawi

Üye
    Konu Sahibi
Bu uyuysn adamı tanıya bildinizmi???

İşten eve gelmiş, yemeğini yemiş, üzerine çöken ağırlığı bastıramamış, oracığa kıvrılıp yatmış bir adam görüntüsü çizse de o bir ülkenin devlet başkanı? Tanıyabildiniz mi?

Ortadoğu’nun en güçlü devletlerinden birinin başındaki adam olsa da o sıra dışı, mütevazı, münzevi bir lider! Pakistan’dan Lübnan’a kadar bütün bölgeyi etkileyen, nükleer meydan okuyuşuyla dünya pazarlığa zorlayan ülkenin lideri…

Protokolü önemsemiyor, kadınlarla tokalaşmıyor, yol kenarında namaz kılıyor ve rahatlıkla her yere bağdaş kurup zeytin ekmek yiyebiliyor
O İran İslam Cumhuriyeti Devlet Başkanı Ahmedinejad!

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Kardeş Ne Diyeyim.. HaLktan Ayırt Etmek Zor.. Ne GüzeL.. :alkis

mservank

mservank

Üye
İyi bir lider.

XMEN_43

XMEN_43

Üye
lider

tuthankamon

tuthankamon

Üye
Dünya devletlerinde çok az veya kimsenini yapamadığını yapmayı başaran bir lider. Takdir etmek lazım. İnsanları bir tarafıyla veya bir fikriyle kınamak yanlış Herkesin kötü tarafı vardır. Ama halktan olan bir lider olmak çok önemliç Osmanlıda bile Padişahların katıldğı savaşlar hep kazanılmış ne zaman ki Padişahlar savaşa gitmemiş o zaman yenilgiler başlamış. bu çok önemli. Ben takdir ediyorum

mavis45

mavis45

Üye
takdir edilecek bir durum tam bir lider

ufuk023

Üye
cesur adam dünya'ya meydan okuyan lider yok esi benzeri dünyada....

iremm

iremm

Üye
Ahmedinejad bence gerçekten iyi bir lider onu böyle başarılı kılan şeyde halkla olan ilişkisi farklı bir kılığa bürünmüyor olduğu gibi davranıyor en önemlisi olması gereken gibi davranıyor çoğu haber bülteninde gördünüz mü nerden nereye gelmiş ne hale düşmüş deniliyor bu kadarda küstahlık haddini bilmezlik olmaz adam isteseydi şuanda saraydada yaşardı ama her zaman mütevazi bir lider oldu kendisini çok beğeniyorum takdir ediyorum...

ufuk023

Üye
Ahmedinejad bence gerçekten iyi bir lider onu böyle başarılı kılan şeyde halkla olan ilişkisi farklı bir kılığa bürünmüyor olduğu gibi davranıyor en önemlisi olması gereken gibi davranıyor çoğu haber bülteninde gördünüz mü nerden nereye gelmiş ne hale düşmüş deniliyor bu kadarda küstahlık haddini bilmezlik olmaz adam isteseydi şuanda saraydada yaşardı ama her zaman mütevazi bir lider oldu kendisini çok beğeniyorum takdir ediyorum...

çok güzel bir değerlendirme tebrik ederim seni irem.:oke::)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
helal olsun herife amerika ya kafa tutuyo halktan da ayrılmıyo ne diyeyim

DefectoR

Üye
Aslında bi lideri diğerlerinden ayıran özelliklerden biri de halk ile iç içe olmasıdır bu halkına çok güven verir bizimkiler gibi kuş bakışı bakmıyor kimseye işte en güzeli de bu... bizimkiler de "islam" adı altında din dersi veriyorlar ama maşallah 400 ytl gibi bi rakama ( insanların ailesini geçindirdiği bi rakam bu ) amcalarımızın hanımları çorap alıyorlar, 1000 ytl gibi bi rakama takım elbiseler alıyorlar daha ne diyelim müslümanlık iran devlet başkanın yaptığımıdır bizimkilerinmidir... karar sizin...

qurbuz

qurbuz

Üye
ne gsL..:P:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...