Bu uluslararası garantiye bir açıklık getirsek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Bu uluslararası garantiye bir açıklık getirsek?
DuyduIum kadarıyla yurt dışından alınan ürünler ab ülkelerınde 1 yıl garantılıymıs.
Ben almanya medıamarkt dan bır cıhaz almayı dusunuyorum. Büyük ihtimal one x olacak bu. 499 euro fakat bu cihaz türkiyede garanti kapsamına giriyor mu?

monibrasco12

Üye
girmese bile kolay kolay bozulmaz zaten

Türe

Türe

Üye
Yanlis bilmiyorsam Turkiye'de gecerli degil diye biliyorum.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
girmese bile kolay kolay bozulmaz zaten

ya bozuldugunu düşün atıyorum fabrıka hatası olarak dokunmatık bozuldu. Cok sıkıntı yaratır.en az 400 cepten cıkar o zaman.

- - - Eklendi - - -

Yanlis bilmiyorsam Turkiye'de gecerli degil diye biliyorum.

peki süleyman şöyle bir şey sorsam,almanyadan medıamarket den alıcam dayım getırecek gerı gıdecek o tekrardan. Bır arıza durumunda kargo ıle almanyaya yollayıp gerı turkıyeye sokma ımkanı varmı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kargo ile ulkeye cihaz sokma şansiniz yok ikinci el olsa bile. Ayrica almanyadan alacagin cihaz Turkiye'de bir yil garantili olur.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
kargo ile ulkeye cihaz sokma şansiniz yok ikinci el olsa bile. Ayrica almanyadan alacagin cihaz Turkiye'de bir yil garantili olur.
Abim bu sadece Almanya için mi geçerli ? Benim bildiğim uluslararası garanti AB ülkelerinde geçerli. :allalla:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaş almanya dedigi icin onu belirttim yoksa 28ab uyesi icin gecerli bu mevzuat

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bir abim telefon getirmişti Almanyadan ve türkiye'de garantisi olmadığını söylemişti bana :hmmm

juristokrat

juristokrat

Üye
çoğu markanın uluslararası garanti verdiği biliniyor ama aralarında htc var mi bilmiyorum.muhtemelen vardır.ama bazı ürünler için o ürünün türkiyede de satışa sunulması şartını arıyorlar.senin olayda 1 yıllık garantin olur %90.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tabi bir şey hatirlatayim. Mediamarkt uluslararasi garantisi biraz karişik. Mesela bazi cihazlari 4+1yil garantili satiyor almanyadaki mediamarkt ama o garanti Turkiye'deki mediamarktlarda gecerli olmuyor.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
tabi bir şey hatirlatayim. Mediamarkt uluslararasi garantisi biraz karişik. Mesela bazi cihazlari 4+1yil garantili satiyor almanyadaki mediamarkt ama o garanti Turkiye'deki mediamarktlarda gecerli olmuyor.

öncelikle verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ederım abı. Pekı kesın yanıtı nerden alabılırım? Nereyı ararsam kesın yanıt alırım. Veyada almanyada medıamarkt yerıne aynı fıyatlarda baska magaza varmı bıldıgınız?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Verizon wireless almanya satişi var diye biliyorum. Oraya bakabilirsin. Amazon almanya satişlari var fiyatlari da uygundur.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bu soyledıgın sıteler guvenılır ve garantısı gecıyor dimi abı?

amazon dunyanin en buyuk en guvenilir sitelerinden birisidir. Bir de phone4u var. Ama hepsi de site olarak guvenli olsa da internetten alişveriş riskleri butun siteler icin gecerli.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi

amazon dunyanin en buyuk en guvenilir sitelerinden birisidir. Bir de phone4u var. Ama hepsi de site olarak guvenli olsa da internetten alişveriş riskleri butun siteler icin gecerli.

tamam abı tesekkur ederm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...