Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu uluslararası garantiye bir açıklık getirsek?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42
Üye
Konu Sahibi
Bu uluslararası garantiye bir açıklık getirsek?
DuyduIum kadarıyla yurt dışından alınan ürünler ab ülkelerınde 1 yıl garantılıymıs.
Ben almanya medıamarkt dan bır cıhaz almayı dusunuyorum. Büyük ihtimal one x olacak bu. 499 euro fakat bu cihaz türkiyede garanti kapsamına giriyor mu?
monibrasco12
Üye
girmese bile kolay kolay bozulmaz zaten
Türe
Üye
Yanlis bilmiyorsam Turkiye'de gecerli degil diye biliyorum.
peki süleyman şöyle bir şey sorsam,almanyadan medıamarket den alıcam dayım getırecek gerı gıdecek o tekrardan. Bır arıza durumunda kargo ıle almanyaya yollayıp gerı turkıyeye sokma ımkanı varmı?
papakudioflu
Emekli Yönetici
kargo ile ulkeye cihaz sokma şansiniz yok ikinci el olsa bile. Ayrica almanyadan alacagin cihaz Turkiye'de bir yil garantili olur.
Abim bu sadece Almanya için mi geçerli ? Benim bildiğim uluslararası garanti AB ülkelerinde geçerli.
papakudioflu
Emekli Yönetici
arkadaş almanya dedigi icin onu belirttim yoksa 28ab uyesi icin gecerli bu mevzuat
MasteLaa
Üye
Bir abim telefon getirmişti Almanyadan ve türkiye'de garantisi olmadığını söylemişti bana
juristokrat
Üye
çoğu markanın uluslararası garanti verdiği biliniyor ama aralarında htc var mi bilmiyorum.muhtemelen vardır.ama bazı ürünler için o ürünün türkiyede de satışa sunulması şartını arıyorlar.senin olayda 1 yıllık garantin olur %90.
papakudioflu
Emekli Yönetici
tabi bir şey hatirlatayim. Mediamarkt uluslararasi garantisi biraz karişik. Mesela bazi cihazlari 4+1yil garantili satiyor almanyadaki mediamarkt ama o garanti Turkiye'deki mediamarktlarda gecerli olmuyor.
tabi bir şey hatirlatayim. Mediamarkt uluslararasi garantisi biraz karişik. Mesela bazi cihazlari 4+1yil garantili satiyor almanyadaki mediamarkt ama o garanti Turkiye'deki mediamarktlarda gecerli olmuyor.
amazon dunyanin en buyuk en guvenilir sitelerinden birisidir. Bir de phone4u var. Ama hepsi de site olarak guvenli olsa da internetten alişveriş riskleri butun siteler icin gecerli.
amazon dunyanin en buyuk en guvenilir sitelerinden birisidir. Bir de phone4u var. Ama hepsi de site olarak guvenli olsa da internetten alişveriş riskleri butun siteler icin gecerli.