Bu ülkeyi

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Bu ülkeyi
kapatsak mı artık

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yesd

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
siz çıkın ben geliyom

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Invoke

Invoke

Üye
oluuur

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:bilmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Revenue variable costları ödeyebiliyorsa kapatmamalıyız diğer türlü fixed cost sıkıntı olur

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
O değil de Revenful tümgeneral? :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Hea

0MG90

0MG90

Üye
en son çıkan kapasın

Revengeful

Emekli Yönetici
Şirketler fabrikayı kapatıp kapatmamaya karar verirken zarar etseler bile kazançlarının (Kâr değil) değişken maliyetlerini
-mesela işçi maaşları gibi- karşılayıp karşılamadığına bakar. Eğer karşılamıyorsa shut down ! Ama karşılayabilirken genede kapatırsa zararları sabit maliyet(fixed cost) kadar olur. Bu sıkıntı olur.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Şirketler fabrikayı kapatıp kapatmamaya karar verirken zarar etseler bile kazançlarının (Kâr değil) değişken maliyetlerini
-mesela işçi maaşları gibi- karşılayıp karşılamadığına bakar. Eğer karşılamıyorsa shut down ! Ama karşılayabilirken genede kapatırsa zararları sabit maliyet(fixed cost) kadar olur. Bu sıkıntı olur.
Dersine iyi calismissin.

Revengeful

Emekli Yönetici
Yarın quiz varda.. Final gibi olacakmış. Dönemin başından beri gördüğümüz her şey dahil. 29 un da asıl final var..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kolay gelsin o zaman.
Sen bir aralar universite sinavina bir daha girecegim falan diyordun. N'oldu o is?

Revengeful

Emekli Yönetici
Öyle mi diyordum ? Hatırlamıyorum :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Evet. :D Hatta mesajin icerigini cok net hatirliyorum. :D %50 burslu okumak istemiyordun.

Revengeful

Emekli Yönetici
%50 bursu 10 puanla kaçırmıştım, yanlış hatırlıyon :D

ishak388

ishak388

Üye
:oku savaşa hazırız :zzz::destere:

Takipçi Satın Al

Üst Alt