Bu tuş nedir :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eminens

eminens

Üye
    Konu Sahibi
Bu tuş nedir :/
Beyler hayırlı günler. Size birşey sormak istiyorum. Benim bilgisayarım notebook. Ve kalavyenin üstünde GPU diye bi tuş war. Klavyeye bağımsız. Basınca İntel chipset yada Ati Radeon' a geçio. Radeon yüksek performans için yazıo. İntel ise gündelik kullanım. Mesela ben İntel ile oyun oynayamıyorum. Ama Ati olunca çok süper oluyor. İntel ekran kartı üretiyor muydu :/ chipset nedir ? Bu tuşun adı ne? bilgisayarımda 2 tane ekran kartı mı var?. Bilgisizim şimdiden sağolun.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
belli ki dahili/harici ekran kartı seçimi için konulmuş bir tuş. intel de anakartın üzerinde günlük işlerinizi karşıayacak bir dahili ekran kartı taşıyor daha az enerji tükettiği için şarjınızın uzun gitmesini sağlar bu dahili ekran kartı

istersensor

istersensor

Üye
Ekran kartın çift özellikli arkadaşım .. Oyun modu ve normal çalışma modu .. Oyun modu ayrıca bilgisayara takılaca k bir prorjektör içinde kullanılır .. Laptop ise eğer bağlayacağın yüksek çözünürlüklü ekranlarda daha net görüntü almanı sağlar :))

typerr1982

typerr1982

Üye
evet 2 vga bağlı ve intelde ekran kartı kullanıyor chipseti mevcut sitelerinde bu arada güzel bir özellik

u_cosar

u_cosar

Üye
bak o tuş sayesinde ekran kartini kullanmadığin zaman ekran kartini çalıştırmıyor bu sayede senin batarya daha az harcanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt