Bu telefonun özellikleri süper bence fiyatına göre. Almak istiyorum ama sizede danışayım dedim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefonun özellikleri süper bence fiyatına göre. Almak istiyorum ama sizede danışayım dedim?

sizce nasıl bir telefon multi touch ekran falan bence çok iyi. Almalımıyım?

AKATLI

AKATLI

Üye
abi benim anladığım kadarıyla sen ıphone istiyon ama fiyatı pahalı geliyo sende çakmalarına sarmışsın , şahsen ben almanı önermem 2 günde elinde kalır gibime geliyo ama yinede seni caydırmak istemem , çünkü telefonu yakından görmedim eğer sen yakından gördüysen ve hoşuna gittiyse al, hem telefonun N79 nesini beyen miyonda gidip onu alcan

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi
aynen öle iphone sevdası var ama alamıyorum :D daha doğrusu dokunmatik ekran sevdası var 5800 falanda olur ama yokki takas eden n79 la

sedat8

sedat8

Üye
çok güzel bir telefon alırsan haberim olsun çok hoşuma gitti, bende de n95 var ama artık bıktım dokunmatık bişey lazım... :D :D

ciko6189

ciko6189

Üye
n79 takas eden çıkar biraz arastır ;)
yada n79 sat sende 5800 veya 5530 al en uygunu bu :S

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
bu telefona verceğin parayı biraz daha bekleyip üstüne bi miktar para daha koysan zaten 5800 alabilirsin orjinal sıfır.....

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
N79'un 5800'dan tek farkı dokunmatik olması. Piyasayı araştır N79 ile 5800 Takas edecek bulursun. Dokunmatiği herkes sevmiyor çünkü tuşları hissetmek istiyorlar (Nedense:D). Bize gösterdiğin telefonu ise bana sorarsan alma çünkü hiçbir işe yaramaz gibime geliyor. Bir Nokia'nın yerini asla tutamaz. Dokunmatik sevdasına yanlış hareketlerde bulunma. 5800 bu iş için idealdir.

cemee61

cemee61

Üye
valla arkadasim bu telefonun ozellikleri gercekten iyi ama ne yalan soyleyeyim ben o parayi o telefona riske etmem (maximum 200 ytl falan olsa belki denerdim) bu paranin az daha fazlasina 5800 alabilirsin (televizyonu wlan dan izleyebilirsin ama cift kart yok tabiki) en azindan saglan yada ariza cikarsa bile verirsin servise az da cazgirlik yapip yenisini rahatca alirsin orada yazan programlarin hepside sitemizde mevcut zaten. ikinci bir secenek olarak benim derdim sadece dokunmatik dersen 5230 da alabilirsin (5800 dan farki wlani yok kamerasi 2mp otofokussuz tam satis fiyatini bilmiyorum ama 350 400 civarinda olsa gerek ama biraz beklerse (1-2 ay kadar) fiyati dusecektir. yine 5230ada bu programlarin hepsini yuklersin
yinede sen bilirsin sonucta kullanacak olan sensin secim senin:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt