Massbattle
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nasıl yaniş yapacak bişe yok telefonun kutusunda 16 gb yazıyor biz 8 gb kullanıyorsak diğer sekiz gb ta ne oluyor?
Nasıl yaniş yapacak bişe yok telefonun kutusunda 16 gb yazıyor biz 8 gb kullanıyorsak diğer sekiz gb ta ne oluyor?
Ben memnunum telefonumdan sadece ısı sorunu var özelliklede telefonu kumanda olarak kullanma özelliğini seviyorum kulaklığı mütiş herşeyini seviyorum birtek ısı sorunu var ondada kendi kendine zarar verir diye korkuyorum htc sensetion xl ın ekranında sarı bi leke kalmıştı ısı yüzünden..öve öve bitiremediler şu telefonu. Ama kullanpta memnun olanı görmedim şu forum da.
TamamSadece o değil fark tabi de abartı bir fark yok pratikte, kağıt üzerine ve benchmarklara bakarsak ohoo işimiz var... Tabi kişinin ihtiyacına ve kullanıma göre değişir. not2 daha büyüktür ama speni falan filan neyse konuyu dağıtmanın bir lüzumu yok. Bence aldığınız yere mi gidersiniz, servise mi bir gidin hacı bu çok ısınıyor diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?