Bu telefonun derdi ne?

Sponsorlu Bağlantılar

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefonun derdi ne?
Slm arkadaşlar s4 aldım bugun elime geçti telefonda gereksiz aşırı bir ısınma var hatta fotoğraf çekmek istediğimde telefon uyarı veriyor telefon ısısı çok yüksek flash kullanılamıyor diyor bu isi sorununu nasıl çözebilirim güncellemeyide görmüyor son üretici yazılımı diyor bir sorunum daha var tel 16 gb fakat 8 küsür gb kullanılabilir alan veriyor bu sorunların bir çözümü varmı daha önce araştırmadım?

Samet.25

Bugun Isınma Problemi Arkadasımın s3 ün dede dikkatimi cekti telefonda sadece whatshap ı kullanıyordu elıme bı aldım telefonu anormal bi sekilde ısınmıs menu gecislerinde ufak takılmalar var neden anlamadım ama kronik bi problem gibi biseydir diye düsündüm bence sizde aldıgınız yere veya garantiye sorunu bildirin can sıkıcı bi durum

by-pegasus

Üye
ısınma için bütün uygulamaları kapat wifi gps vs. Sonra telefonu kapat soğuk bir yere koy ısısı geçer ama kalıcı olarak geçmez

taptalk

Üye
sıcak bi ortamdaysanız ve telefon uzun zamandır açıksa akıllı telefonların kronik sorunu
yaz aylarında ısınıyo yani

Seglopsi

Seglopsi

Üye
o kadar da fazla ısınmaması gerekli diye düşünüyorum. tamam güçlü ve çok çekirdekli bir işlemcisi var ama? benim nokia n9 bile arada 41 42 dereceyi görüyor ama sıcak havalarda, overclock yapılmış işlemci voltajı artmış ve ekran parlaklığı son ayarda iken. üretimden kaynaklı bir sorun olabilir cihazda servise götürmenizde fayda var.

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
ama telefonu kullananların %80 nde bu sorun varmış hepsimi hatalı yoksa bi güncelleme cıkıcakmı :/

MaxipmaN

Üye
ilk çıktığında alınmazlar işte ama alan alıyo

Emip

Emip

Üye
benim nedense hep 31 derece o_O

fk555897

fk555897

Üye
Sıcaklık yaz aylarında yükselebilir ama fazla olması anormal. 8 GB'lık boş alan konusuna gelince TouchWiz arayüzü 8 GB kullanıyor. Tapacak birşey yok.

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yaniş yapacak bişe yok telefonun kutusunda 16 gb yazıyor biz 8 gb kullanıyorsak diğer sekiz gb ta ne oluyor?

Samet.25

Nasıl yaniş yapacak bişe yok telefonun kutusunda 16 gb yazıyor biz 8 gb kullanıyorsak diğer sekiz gb ta ne oluyor?

Her telefonda bu boyle 4 5 gb lik bolum sistem e gidiyo 16 yazmasinin sebebi satis politikasi .d s4 e de 8 cekirdek diyorlar ama asla 8 cekirdek ayni anda devreye girmiyo 4 cekirdek 4 cekirdek kullaniliyo

• Beğen
Tepkiler: Invoke

jr_jamis

Üye
Gardaş bende s3 i9300 var ben sadece şardaikekn isndiini bili yom genelende aşiri isinma yapmio ama senin s4 acilen bi servise goturmen lazim die dusunuom

fk555897

fk555897

Üye

Diğer 8 GB İşletim Sistemi Arayüzü'ne gidiyor. Yani Android işletim sistemi kullanıyor. Birde Samsung'un S-Healt gibi uygulamaları kullanıyor.

Invoke

Invoke

Üye
Aynen sistem kullanıyor. Her telefonda öyledir tabi telefonuna göre değişir, kimisinde 4gb gider kimisinde 1gb kimisinde 8gb =P
Bence de bir göster garantisine aşırı ısınmaması lazım, Hele az kullanımda. Güncelleme gelmişte senin ki mi görmüyor? Öyleyse de dert etme görür ilerde, seri numarasına göre fln değişiyor diye biliyorum. Hepsine aynı anda gelmiyor.

messevim

messevim

Üye
öve öve bitiremediler şu telefonu. Ama kullanpta memnun olanı görmedim şu forum da.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Ben gayet memnunum telefonumundan tamam benim telefon da isiniyor ama o kadar degil telefonu servise gonder bence

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
öve öve bitiremediler şu telefonu. Ama kullanpta memnun olanı görmedim şu forum da.
Ben memnunum telefonumdan sadece ısı sorunu var özelliklede telefonu kumanda olarak kullanma özelliğini seviyorum kulaklığı mütiş herşeyini seviyorum birtek ısı sorunu var ondada kendi kendine zarar verir diye korkuyorum htc sensetion xl ın ekranında sarı bi leke kalmıştı ısı yüzünden..

- - - Eklendi - - -

telefon 8 çekirdek 1.2 ghz 4 çekirdeği android uygulama vs açarken kullanıyor ve sürekli kullanıyor 1.6 ghz 4 çekirdeği arka plandaki uygulamalar yüklenmeden sadece yüksek performans isteyen uygulamalarda çalıştırıyor bu da çok yüksek bir performans ve enerji korunumu sağlıyor note 2 de 4 çekirdek ve 1.6 ghz işlemci var fakat telefonun işletim siztemi arka plan uygulamaları ve çalıştırılan uygulamalar 4 çekirdeğe yükleniyor bu yüzden s4 daha iyi.

Invoke

Invoke

Üye
Sadece o değil fark tabi de abartı bir fark yok pratikte, kağıt üzerine ve benchmarklara bakarsak ohoo işimiz var... Tabi kişinin ihtiyacına ve kullanıma göre değişir. not2 daha büyüktür ama speni falan filan neyse konuyu dağıtmanın bir lüzumu yok. Bence aldığınız yere mi gidersiniz, servise mi bir gidin hacı bu çok ısınıyor diyin.

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Sadece o değil fark tabi de abartı bir fark yok pratikte, kağıt üzerine ve benchmarklara bakarsak ohoo işimiz var... Tabi kişinin ihtiyacına ve kullanıma göre değişir. not2 daha büyüktür ama speni falan filan neyse konuyu dağıtmanın bir lüzumu yok. Bence aldığınız yere mi gidersiniz, servise mi bir gidin hacı bu çok ısınıyor diyin.
Tamam :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt