Telefon Tavsiyesi Bu telefonların hangisi daha iyi

Konu Sahibi
Bu telefonların hangisi daha iyi
Asagida ki telefonlarin hangisi daha iyi sizce?

Galaxy S5
Galaxy S4
Note 4
Note 3
LG G3
XPeria Z3

Invoke

Üye
Anket açsan daha rahat olurdu senin için.

Tabi ki Z3 hem saf android hem de batarya süresi bakımından diğerlerinden oldukça önde. Su geçirmezliği ile de apayrı bir deneyim bence

Konu Sahibi
Ben LG G3 te takili kaldim onumu alsam acaba diye Z3 ona göre dahami iyidir? Tasarimi su gecirmesligi vs fazla önemli degil donanimi vs daha önemli benim icjn

Aslında telefona o kadar para vermeye gerek yok normal özellikteki bir telefonu alarak gelistirmeler yaparsan süper telefon olur.
ace 4 alsan 550 lira yap geliştirmeyi.

xmustx

Üye
temiz 2. el note 3

xpaede

Üye
Note 4 - 64 bit islemcisi ve ram miktari ile amoled ekrani vs vs vs. ile hepsini arkada birakiyor.

Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler Z3 alacaktım yalnız aldığım yerde yoktu o yüzden bende Galaxy S5 aldım

Tepkiler: @@DiAbLo@@

xmustx

Üye
güle güle kullanın

lolaman

Üye
Hayırlı olsun fakat bazı yerlerde rehbere 15 saniyede giren telefon markası olarak laf atabilirler.Keşke 3-4 gün daha sabredip Z3 alsaydın.

Konu Sahibi
Hayırlı olsun fakat bazı yerlerde rehbere 15 saniyede giren telefon markası olarak laf atabilirler.Keşke 3-4 gün daha sabredip Z3 alsaydın.
Herkese teşekkür ederim. Bende öyle istiyordum ancak vaktim yok elimdeki telefonda iyice kafayı yedi banada telefon çok lazım oluyor. Bu rehber olayı nedir anlamadım ama rehbere girerken bi gecikme yaşamıyorum diğer uygulamalar gibi çabuk giriyor