ama alanların olumsuz yorumu yokbi enayalik vardir kimse yari fiyatina telefon vermez
bak kardeşim bnde galaxy ace var.bu adamlar bunu yurdışından getiriyor imei kaydedip satıyor.bu 350 liralık felan onları biliyorum ama bn herkes 600 e alırken 450 liraya aldım çokta memnununum şimdi bunu satıp aynı şekilde yurtdışı s2 almayı düşünüyorum.normal teknosadan felan alınan dan tek farkı kutusu yok onun dışında bütün aksesuarları felan orjinal.gecen ay ablama da s3 aldık 1200 liraya ondanda aynı şekilde memnunuz.yıllardır bu şekilde yurtdışı telefon kullanıyorum hiç bir sorun yasamadım.
sakın alma adam zaten netten foto bulup koymus kendı fotosuda yok cıhazın kötü yorum yok olayına gelince uyanıklar kendıleri atıyo yorumları farklı hesaplarla gelme sakın bunların oyununa.Bende 5830i kullanıyom tavsiyede etmem oyunlarda filan galaxy w de 500 600 e düştü w al daha iyi kardes

yurtdışından getiriyorlar.hiçbir sorun olmaz.get açtır olmadı.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Neredeyse normal fiyatlarından %50 daha ucuz.Şimdi bende 350 tl para var c5'in yanına ne alsam bu telefonlardan mı alsam yoksa ipod touch 4 mü ?