Bu Telefonlar Neden Bu Kadar Ucuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
Bu Telefonlar Neden Bu Kadar Ucuz ?

Neredeyse normal fiyatlarından %50 daha ucuz.Şimdi bende 350 tl para var c5'in yanına ne alsam bu telefonlardan mı alsam yoksa ipod touch 4 mü ?

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bi enayalik vardir kimse yari fiyatina telefon vermez

bllfurkanu

bllfurkanu

Üye
bak kardeşim bnde galaxy ace var.bu adamlar bunu yurdışından getiriyor imei kaydedip satıyor.bu 350 liralık felan onları biliyorum ama bn herkes 600 e alırken 450 liraya aldım çokta memnununum şimdi bunu satıp aynı şekilde yurtdışı s2 almayı düşünüyorum.normal teknosadan felan alınan dan tek farkı kutusu yok onun dışında bütün aksesuarları felan orjinal.gecen ay ablama da s3 aldık 1200 liraya ondanda aynı şekilde memnunuz.yıllardır bu şekilde yurtdışı telefon kullanıyorum hiç bir sorun yasamadım.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeşim bnde galaxy ace var.bu adamlar bunu yurdışından getiriyor imei kaydedip satıyor.bu 350 liralık felan onları biliyorum ama bn herkes 600 e alırken 450 liraya aldım çokta memnununum şimdi bunu satıp aynı şekilde yurtdışı s2 almayı düşünüyorum.normal teknosadan felan alınan dan tek farkı kutusu yok onun dışında bütün aksesuarları felan orjinal.gecen ay ablama da s3 aldık 1200 liraya ondanda aynı şekilde memnunuz.yıllardır bu şekilde yurtdışı telefon kullanıyorum hiç bir sorun yasamadım.

Eminsin bunların kayıtlı olduğuna dimi ?

Samet.25

sakın alma adam zaten netten foto bulup koymus kendı fotosuda yok cıhazın kötü yorum yok olayına gelince uyanıklar kendıleri atıyo yorumları farklı hesaplarla gelme sakın bunların oyununa.Bende 5830i kullanıyom tavsiyede etmem oyunlarda filan galaxy w de 500 600 e düştü w al daha iyi kardes

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
sakın alma adam zaten netten foto bulup koymus kendı fotosuda yok cıhazın kötü yorum yok olayına gelince uyanıklar kendıleri atıyo yorumları farklı hesaplarla gelme sakın bunların oyununa.Bende 5830i kullanıyom tavsiyede etmem oyunlarda filan galaxy w de 500 600 e düştü w al daha iyi kardes

kardeşim yorumlar satın alma işlemi olmadan gerçekleşemez zaten

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bence bir üçkağıt olabilir..

restmod

restmod

Üye
Istanbulda isen tattakale dogubank falan gez orda ayni fiyata bulursun hem elden gorup almis olursun

amcalu1

amcalu1

Üye
C5 in dursun yanına ipod al pişman olma

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
bllfurkanu

bllfurkanu

Üye
beyler bana fake diyonuz :D
yok bnm kayıtlı dediğim eski telefonların imeisi üzerine kaydediyolar.bnm telefon netten imei sorguluyorum samsung e250 olarak gözüküyo

- - - Eklendi - - -

ama arkadaşlar haklı netten alma sakata gelirsin:D
bizim bi tanıdık netten iphone almış boş kutu yollamışlar :D
kendin görüp al enazından bi sorun olursa götürürsün

- - - Eklendi - - -

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye

Neredeyse normal fiyatlarından %50 daha ucuz.Şimdi bende 350 tl para var c5'in yanına ne alsam bu telefonlardan mı alsam yoksa ipod touch 4 mü ?
yurtdışından getiriyorlar.hiçbir sorun olmaz.get açtır olmadı.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Garantide felan sorun çıkabiliyor :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
ipod al pişman olma

mehmet-şahin

mehmet-şahin

Üye
al arkadaşım ama elden bi telefoncudan al ben de s2 aldım 700 liraya çok iyi hiç bi sıkıntısı yok

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
bence güvenme eLDEN güzel bir telefon al daha iyi . Sonra pişman olma diyeyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt