Bu telefona root çekebilene ödül varr !!!

Sponsorlu Bağlantılar

AndrOmer

AndrOmer

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefona root çekebilene ödül varr !!!
Telefonum Samsung Galaxy Mini 2

Arkadaşlar bu telefona kernel yüklemesini bilmiyorum detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı ?

-efşan

-efşan

Üye
Rica etseniz eminim birçok kişi yardım eder. Öyle ödül falan pek lüzumsuz.

-Emre

-Emre

Üye
Bunu sen de yapabilirsin araştır biraz dostum =) xda forum isminde bir site var orada bir çok şeyi bulabilirsin =)

AndrOmer

AndrOmer

Üye
    Konu Sahibi
Bunu sen de yapabilirsin araştır biraz dostum =) xda forum isminde bir site var orada bir çok şeyi bulabilirsin =)

Yapamıyorum ya olmuyor ki ya yapan olursa çok mutlu olurum da kimse de yapmıyor :(

-efşan

-efşan

Üye
Bakan olmayınca "Para" ile mi hâl edeyim dedin yani?

avast

avast

Üye
yav ömer kardesim ödül falan gereksiz işler aynı telefon bendede var skype yukle bilgisayarına ben sana anlatayım ankaradayım bende istersen andriod 4.1.2 yukleriz oyun icin diyosan ramini 411 mb yapan kernel ile 1hgz overclock yparız anlatımını yaparım sana sıkıldıkca kendin bile degistirebilirsin çok büyütmüşsün sen gözünde :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Maxicep içerisinde yapılan bilgi paylaşımı tamamiyle ücretsizdir. Kimse kimseden para talep etmeden yardım alabilir-edebilir.
Bu yüzden konunu düzenledim kardeşim. Ayrıca arama yaptın mı ?
Bir sürü konu olması lazım telefonun için forumda..

AndrOmer

AndrOmer

Üye
    Konu Sahibi
yav ömer kardesim ödül falan gereksiz işler aynı telefon bendede var skype yukle bilgisayarına ben sana anlatayım ankaradayım bende istersen andriod 4.1.2 yukleriz oyun icin diyosan ramini 411 mb yapan kernel ile 1hgz overclock yparız anlatımını yaparım sana sıkıldıkca kendin bile degistirebilirsin çok büyütmüşsün sen gözünde :)

Kardeş pazar günü buluşalım olur mu sen yap :beer:

avast

avast

Üye
bulusmak yerine anlatmam daha kolay olur

avast

avast

Üye
o kernelleri odini indirmek icin tabi gerekiyo

AndrOmer

AndrOmer

Üye