aleranol Üye seytan_avcisi' Alıntı: bu telefonu gördüğümde verdiğim tepki ile emma watsonun harry potter filminde balodaki halini görünce verdiğim tepki aynı bu yani Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Emma-Watson' Alıntı: emmayı karıştırma Genişletmek için tıkla ... biran sen aklıma geldin
seytan_avcisi' Alıntı: bu telefonu gördüğümde verdiğim tepki ile emma watsonun harry potter filminde balodaki halini görünce verdiğim tepki aynı bu yani Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Emma-Watson' Alıntı: emmayı karıştırma Genişletmek için tıkla ... biran sen aklıma geldin
15097 Üye NegroS' Alıntı: Alan veya alacak arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun güzel telefon Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
NegroS' Alıntı: Alan veya alacak arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun güzel telefon Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
15097 Üye zappinger' Alıntı: evet hayirli olsun bu telefonun tahti kolay kolay devrilmez Genişletmek için tıkla ... note III çıkınca görürsün - - - Eklendi - - - veya iphone 6
zappinger' Alıntı: evet hayirli olsun bu telefonun tahti kolay kolay devrilmez Genişletmek için tıkla ... note III çıkınca görürsün - - - Eklendi - - - veya iphone 6
Kerim. Üye 15097' Alıntı: note III çıkınca görürsün - - - Eklendi - - - veya iphone 6 Genişletmek için tıkla ... 5s?
15097' Alıntı: note III çıkınca görürsün - - - Eklendi - - - veya iphone 6 Genişletmek için tıkla ... 5s?
andezitt Üye para verseler almam cidden. yada alırım satarım parasıyla daha küçüğünü alırım ama buna o kadar para vermem
para verseler almam cidden. yada alırım satarım parasıyla daha küçüğünü alırım ama buna o kadar para vermem
15097 Üye kerim336' Alıntı: 5s? Genişletmek için tıkla ... 7. nesil iPhone kısacası - - - Eklendi - - - aleranol' Alıntı: iphone20 yaz gorsellere bak ne çıkıyor. ben onu bekliyorum : Genişletmek için tıkla ...
kerim336' Alıntı: 5s? Genişletmek için tıkla ... 7. nesil iPhone kısacası - - - Eklendi - - - aleranol' Alıntı: iphone20 yaz gorsellere bak ne çıkıyor. ben onu bekliyorum : Genişletmek için tıkla ...
SkyLaBTR Üye Bana göre ekranı çok büyük... Verseler satarım... Ekranı en çok 4" olmadı 4.3" ekran alırım
barış36197 Üye Bu telefona bir tek sen bayilmiyosun kac ay arastirip ilk seferde aldim her kullanisimda bitiyorum bu arada sarjim hala bitmedi
Bu telefona bir tek sen bayilmiyosun kac ay arastirip ilk seferde aldim her kullanisimda bitiyorum bu arada sarjim hala bitmedi
15097 Üye barış36197' Alıntı: Bu telefona bir tek sen bayilmiyosun kac ay arastirip ilk seferde aldim her kullanisimda bitiyorum bu arada sarjim hala bitmedi Genişletmek için tıkla ... hala mı
barış36197' Alıntı: Bu telefona bir tek sen bayilmiyosun kac ay arastirip ilk seferde aldim her kullanisimda bitiyorum bu arada sarjim hala bitmedi Genişletmek için tıkla ... hala mı
barış36197 Üye 15097' Alıntı: hala mı Genişletmek için tıkla ... Aynen bitene kadar beklicem yuzde 11 kaldi ama gitmiyo
15097' Alıntı: hala mı Genişletmek için tıkla ... Aynen bitene kadar beklicem yuzde 11 kaldi ama gitmiyo
zappinger Üye Konu Sahibi barış36197' Alıntı: Aynen bitene kadar beklicem yuzde 11 kaldi ama gitmiyo Genişletmek için tıkla ... S3 de oyle %15 den sonra sarj bitmiyo
barış36197' Alıntı: Aynen bitene kadar beklicem yuzde 11 kaldi ama gitmiyo Genişletmek için tıkla ... S3 de oyle %15 den sonra sarj bitmiyo