Bu telefon neden bu kadar ucuz? 603 sadece 480 lira

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefon neden bu kadar ucuz? 603 sadece 480 lira
Arkadaşlar sizce güvenilir mi bu fiyata? Bilindik sitelerde fiyat sabitken neden bu gibi siteler böyle düşüşte, takip ediyorum hergün düşüyor fiyatı

ÖRNEK:

:S

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
paralel ithalat ondan

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
o nedemek ki? gümrük öedemiyorlar mı?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
garantisi olmuyor vergisiz fiyat yani... yutdışından getiriyorlar da pek güvenli değil bi sorun olsa telefonda yarıyolda kalırsın.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
zaten bizde de 599 tl bence o riske girilmez

polluxea♪

polluxea♪

Üye
nokianın elindemi kaldı nedir N8 çıkalı 2 yıl oldu hala 1000 tl nokia shoplarda bu 603 nye bu kadar ucuz harbi ya bi de 1ghz işlemci var telefon da cidden merak konusu yani :hmmm

atakan25

atakan25

Üye
nokianın elindemi kaldı nedir N8 çıkalı 2 yıl oldu hala 1000 tl nokia shoplarda bu 603 nye bu kadar ucuz harbi ya bi de 1ghz işlemci var telefon da cidden merak konusu yani :hmmm

kamera kasa gorilla glass vsvs

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
603 ün malzemesi ucuz. Carl zeiss yok flaş yok gorilla yok kasa çelik değil bence normal fiyatı

• Beğen
Tepkiler: kraldost
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

hem gümrük bedeli yok hemde nokia turkiye garantisi yok sadece satan firmanın garantisi oluyor o da ne kadar garantılı olur meçhul.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
603 yerine c6-01 daha iyidir

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
603'ün malzemesi kalitelidir bilmeyenler yorum yapmasa iyi olur camı kırılmaz cam olarak geçiyor Carl Zeiss zaten N8 808 dışındaki Symbianlı telefonlarda yok zaten autofocus da olmayınca aradaki 3 mp pek de fark etmiyor bile daha çok ön kamera olmaması ve Son olarak Nokia sadece f/p kralı bir telefon yaratıp piyasada ikinci bir 5800 vakası yaratmak istiyor hepsi bu. Bu kadar iyi bir cihazın 599 tl'ye satılması zor bir durum en azından başka firmalar için...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kalitesiz demedik zaten. Diğer cihazlara göre daha ucuz malzemeli

farukbekl

farukbekl

Üye
pahalı olsa niye pahalı.. para verilmez.. telefon ucuz vay efendim niye ucuz.. demekki konuyu açan arkadaş.. sağlam fiyata almışki içine dert olmuş.. :) birde bu konunun symbian^3 ile ne alakası var.. merak ettim..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pahalı olsa niye pahalı.. para verilmez.. telefon ucuz vay efendim niye ucuz.. demekki konuyu açan arkadaş.. sağlam fiyata almışki içine dert olmuş.. :) birde bu konunun symbian^3 ile ne alakası var.. merak ettim..

kardeşim kelimeleri daha dikkatli seçersen güzel olur. Konuyu gereksiz görürlerse modlar kapatırlar zaten.

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada biri dayanaklı cam yazmış da gorilla yok 603 te onu diyemde

cukuleaks

Üye
telefonda 5 megapixel kamera var flaş yok ve önünde kamerası yok. Ve bana göre malzemesi biraz dandik. C6-01 le karşılaştırın internet sitelerinden daha bir çok düşük özellik var.

---------- Eklendi @ 09:26:41 ---------- Yazıldı @ 09:22:24 ----------

Ama diğer özellikleri yüksek.

---------- Eklendi @ 09:32:02 ---------- Yazıldı @ 09:26:41 ----------

603 yerine c6-01 daha iyidir

aynen :yuru c6-01 devam

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
farkı işlemcisi rami.. İşlemci zaten tüm s3 lerde aynı hızları farklı sadece bildiğim kadarıyla hepsi arm11

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi

Ben alalı 2 ay oldu ve aldığımda kendi telefoncumdan 580 tl ye aldım oda taksitle, Gayette seçerek aldım sadece bazı sitelerde neden ucuza satıldığını sordum, sadece bu model için değil diğer modelleride ucuza satıyorlar... Ve arkdaşların verdiği cevaplada merakımı giderdim saolsunlar senin gibi aykırı msj atmıyorlar :)

---------- Eklendi @ 09:36:15 ---------- Yazıldı @ 09:32:33 ----------

Eklemek gerekirse, Kasanın plastik olması, lens olmaması, flaş olmaması, 3g kamera olmaması, camına gelince çizilmeye dayanıklı cam diye geçiyor nokiada, ama bazı yerlerde gorilla diye görürsünüz ki gorilla değildir kullandığınızda ztn anlaşılıyor gorilla olmadığı, bir çeşit sert plastikten yapılmış ee bunlarda aynı donanıma sahip rakiplerine göre fiyatı aşağıya çekiyor :) Konu saptı biraz ama ben cevabı yardımcı olan arkadaşlar sayesinde öğrendim saolun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o zaman konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt