bu telefon mu iyi şu telefon mu iyi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
bu telefon mu iyi şu telefon mu iyi
şimdi arkadaşın biri formu kızıştırmak için n8 mi samsung wave mi , yok n8 mi samsung galaxy s mi, yok n8 mi iphone mi.
Ya hakkaten yeter.
Lan n8 ne güzel telefon muş herkez karşılaştırır oldu.
KONUYU açan da okuz , madem telefon alıcan git telefon markete al eline karşılaştır, ne halt etçeksen et .
ben telefon alırken yok bumu iyi yoksa bumu diye forumlarda sorgulamadım. zaten forumlardanda adam gibi bilgi alamzsın. samsung kullanan adam yok nokia daha iyi mi diyecek . veya tersi mi olacak. boyle bir aptallık hakkaten yok

lütfen boyle konu açanları dikkate almayın zamanınız boşa gider. bu forumda daha güzel konular var, ve olmalı.
:bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann:

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve ozggurr

halis18

halis18

Üye
Ben Telefonumdan Memnunum....
Yeni Bir Telefon Alacak Olsam Yine Aynı şekilde Aynı Telefonu Alırdım....
Yapmak İstediklerimi Çok Rahat Bir Şekilde Yapıyorum....
Şekil Olarakta Extra Bi Güzelliği Var....
Nokia Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi N8...

erkara_64

ben n8 den sonra alacağım tek cihaz nokia maemolu bir cihaz olacaktır.ios-android-bada vs..hepsine 5 hatta 10 çeker yazılım olarak...şimdilik n8 den sonuna kadar verim alıyorum..tarayıcı kısmı hariç:)

fedata

fedata

Üye
zeka kapasitesi hadsafhada olan ve bu yüzden dolayı saçmalayan kardeşim her kim konu açmışsa senin gibi süper zeki arkadaşların o telefon hakkında görüşünü öğrenmek için soruyolar.cevapsız bırak adamlara hakaret edeceğine..

nidforspid

nidforspid

Üye
zeka kapasitesi hadsafhada olan ve bu yüzden dolayı saçmalayan kardeşim her kim konu açmışsa senin gibi süper zeki arkadaşların o telefon hakkında görüşünü öğrenmek için soruyolar.cevapsız bırak adamlara hakaret edeceğine..

hayir bide adam kendi yorumunu genelliyo orasi komik 5 ceker 10 ceker falan yaw sanane n8 inden memnunsan kullan niye genelleme yapip biseyler kanitlamaya calisiyosun,konulrada hep ortaligi karistiran sizsiniz zaten ,psikolojik olarak ezik olmayan bir insan genelleme yapmaz(lafim sana degil fedata yanlis anlama)

--------------- Ekleme ---------------

şimdi arkadaşın biri formu kızıştırmak için n8 mi samsung wave mi , yok n8 mi samsung galaxy s mi, yok n8 mi iphone mi.
Ya hakkaten yeter.
Lan n8 ne güzel telefon muş herkez karşılaştırır oldu.
KONUYU açan da okuz , madem telefon alıcan git telefon markete al eline karşılaştır, ne halt etçeksen et .
ben telefon alırken yok bumu iyi yoksa bumu diye forumlarda sorgulamadım. zaten forumlardanda adam gibi bilgi alamzsın. samsung kullanan adam yok nokia daha iyi mi diyecek . veya tersi mi olacak. boyle bir aptallık hakkaten yok

lütfen boyle konu açanları dikkate almayın zamanınız boşa gider. bu forumda daha güzel konular var, ve olmalı.
:bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann:

n8 guzel tel falan oldugundan degil tasarimx arkadasim bazi n8 fanlari n8 aldiklarina pisman olmamak icin paso karsilastirma yapiyolar arkadaslar resmen wave alanlari iphonealanlari yada galaxys alanlari bisey yerine koyuyosunuz ama yemezler ,kendinizi kandiriyosunuz ..tartismalari acanlar tartismanin ortasinda n8 ovuyo neden acaba:naughty::naughty: cunku n8 fanlari aciyor bisey mi oluyo yok elinize hicbirsey gecmedi gecmeyek bunu bilin!!

pRime.

pRime.

Üye
Tamam ozaman biz sizi yalnız bırakalım usluca tartışın.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya arthur boşver ne kadar sağmalıkdıkları belli kendimizi tatmin etmek için o mu iyi bu mu diye konu açmışız ya bak bakalım konuyu açanlara bi baksa arkadaşımız

pRime.

pRime.

Üye
ya arthur boşver ne kadar sağmalıkdıkları belli kendimizi tatmin etmek için o mu iyi bu mu diye konu açmışız ya bak bakalım konuyu açanlara bi baksa arkadaşımız

Hakkat ya. S^3 Forumunu kirletmekten, nokia kullananlara hakaret etmekten başka yaptıkları bişey yok bu arkadaşların. Günlük yaşantılarındaki streslerini forumdaki nokia kullananlardan atıyorlar herhalde. En iyisi cevap yazmamak bu arkadaşlara.

erkara_64

ben kendi adıma sölüyorum n8 dışında cihaz kullananları bundan sonra kaale almıyacağım...burası n8 platformu dostum üstüne alınıosan gelmeyeceksin buraya o kadar basit...

pRime.

pRime.

Üye
ben kendi adıma sölüyorum n8 dışında cihaz kullananları bundan sonra kaale almıyacağım...burası n8 platformu dostum üstüne alınıosan gelmeyeceksin buraya o kadar basit...

Evet ayynen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt