bu tele ait iphone da ki gibi silikon kap falan yok mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
bu tele ait iphone da ki gibi silikon kap falan yok mu ?
silikon kap araıyorum

cesurmahkum

cesurmahkum

Üye
Var Var Telefon Bayiilerinde var çok değil 10tl :)) ben aldım ordan biliyorum:)) bekide daha ucuzdurda ben kazıklanmışımdır :)) neyse hayırlısı artık gülü seven dikene katlanır:))

hayatperest

hayatperest

Üye
ben çinden getirttim iki tane biri sert geçme kapak 0,99 $ dı diğeri 1,39$ silikon kılıf ikiside güzel biraz beklemek zor oluyor ama değer. ebay den aldım.

erem.qns

erem.qns

Üye
ben dün astroia daki electro world de gördüm. Silikon sert playstiklerden. 29,90 tl

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

Noks

Noks

Üye
bendemi yaptırsam acaba :)

badadestek

badadestek

Üye
EBAY'dan 1 dolar..
Çekmeli kılıf ise gitti gidiyorda var wave için tam uyumlu.

jadeready

Üye
mavrick

mavrick

Üye
bendede deri çekmeli kılıf var ,telefonunu daha bir zarif gösteriyor ,tavsiye ederim,10 tl

KafKefEmrE

Üye
Arkadaşlar Ankarada yaşıyorum. Wave için önerebileceğiniz kılıf satan yer var mı ? Ben çok aradım bulamadım .s

passangerr

passangerr

Üye
Çinden ve ebay den 1 dolarlık kılıf alan arkadaslar link verebilirmisiniz biz de bi incelesek malum tr de wave kılıfları ucuk fiyata satılıyor.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
denizlide var 20 tl buldum ama tipini beğenmedim yenileri gelecekmiş

erem.qns

erem.qns

Üye
ben dün buldum. Bu Iphone ozel yumusak silikonlar gibi. Siyah renkde ama pek hosuma gitmedi. Bol olmus lambur lumbur oynuo telefon içinde. Biraz daha kalite olsa daha güzel olur. Yakında daha guzelleri çıkar :)
bnm orjınal kılıf öldü çünkü çok dandik kendi kılıfı

Noks

Noks

Üye
ben dün buldum. Bu Iphone ozel yumusak silikonlar gibi. Siyah renkde ama pek hosuma gitmedi. Bol olmus lambur lumbur oynuo telefon içinde. Biraz daha kalite olsa daha güzel olur. Yakında daha guzelleri çıkar :)
bnm orjınal kılıf öldü çünkü çok dandik kendi kılıfı

benim orjinal kılıfta bugün üst tarafları acıldı :off: kılıf aramaya basladım bile

anilimaca

Üye
linke bakarsanız, bir çok telefona ait aksesuar bulabilirsiniz.

erem.qns

erem.qns

Üye
Ben dün aksam aldım siyah silikon yumusak. Cokda güzel oldu. Kadıköyde ki çoğu telefon aksesuarcılarında bula bılırsınız tavsıye edıyorum gayet guzel duruo :)
fiyatı da 10 tl

jadeready

Üye
Şirinevler'de her yerde var ama gidip almadımı taki teli elimden düşürene kadar hemen gittim aldım siyah silikon kılıf 5tl... ve gayet şık ama tek sorun her yerde aynı şekil beyaz siyah pembe biraz kalitesiz gibi geldi daha iyisini bulursam alıcam...

gencscity

Üye
Arkadaşlar Ankarada yaşıyorum. Wave için önerebileceğiniz kılıf satan yer var mı ? Ben çok aradım bulamadım .s

kardeş sakarya caddesinde bi telefon borsası var tam hostanın karşısında oraya gir en köşedeki yerde buldum ben bende aldım

hayatperest

hayatperest

Üye
Çinden ve ebay den 1 dolarlık kılıf alan arkadaslar link verebilirmisiniz biz de bi incelesek malum tr de wave kılıfları ucuk fiyata satılıyor.

ben bunlardan aldım. isteyene çoklu paketler de var daha ucuza geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt