!!!MotorHead!!!
Üye
-
Konu Sahibi
-
ama fbde hep yeniyor gerçekten uyuz bir durum gsnin takıntısı oldu bu durum
Ona bakarsan biz de Beşiktaşı hep yeniyoruz.Bişey diyoruz mu
Sizde kendinizi bunlarla avutun...
arkadas davuta dedi kendinizi bunlarla avutun diyekardeş sen kimden yanasın
Kendinizi bunlarla avutun...buna işte çok gülüyorum birde şunu gülüyorum gs'liler Samiye'nin dolmamasının sebebi şuymuş gs'nin istanbulda taraftarı azmış ama Türkiye'de en fazla taraftar gs demiş...Akıl var mantık var stad 20000 kişilik istanbul 13 milyon bunu dersen sana adam biyeri ile güler...
Bizden çok gs'liler konuşuyor bu filmi Ama bu Filmin sONu yok ...
Ne yaptın birader o stadı doldurdun da naptın?O gelen parayla naptın?Hangi ulaşılamaz başarılar yakaladın?
Bi alanda başarılı olman için sonunu getirmek,o alanda lider olmak gerek ve dolayısıyla kupa alman gerek değil mi?
Söyle şimdi bana futbolda ezeli rakibin Galatasaray dan üstün olduğun,kupa sayısında önde olduğun bi alan söyle bana?Bişey göster yahu inanayım,somut örnekler yay şuraya üstüne susayım sen yaz konuş göster bişey yap hadi
İşte bunları yapamazsan sadece laklak yaparsan asıl o zaman bi tarafıyla gülerler adama
Ben kanıtlıyorum bak kaç tane sitede anket yapıldı.Hepsi de resmi ve açık spor siteleri.
Türkiye de taraftar sayısı en fazla olan takım Galatasaray.
Türkiye nin aldığı kupalar ve gösterdiği başarılardan ötürü 1 numaralı takımı G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y!!!
Aksini iddaa eden buyursun yazsın hadi bakayım çürütelim onu da
Yahu Davut kardeşim...Sizi bizden üstün kılan bir başarınızı söyleyin eyvallah derim , saygı duyarım...103 yıllık geçmişinize bir bakın bakalım...İncir çekirdeğini dolduracak kadar iş yaptıysanız amenna...İyiki saraçoğlunda yenemedik sizi...Tek teselliniz bu olsun kalsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?