Bu soruyu henüz çözen olmadı!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

federico2424

federico2424

Üye
    Konu Sahibi
Bu soruyu henüz çözen olmadı!!!!

Akıncı

Akıncı

Üye
7 olması gerek

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
7 bence de

federico2424

federico2424

Üye
    Konu Sahibi
7 veya 7,5 degil arkadaşlar.

kezban yenge

kezban yenge

Üye
En başta çarpma veya bölme yapılır. -1x0 =0 2/2=1 6+0+1=7

BYFECI

BYFECI

Üye
3,5

Kytos

Kytos

Üye
Açılın fen liseli geldi :P cevap 7 :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Cevap 1 bence.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Burada mantik hatasi var. Daha cozen cikmadi denilmis. Bu durumda cevabi bilen biri var demektir. Fakat matematik yetmedi denmis. Eger bu sorunun cevabi varsa matematik yetiyormus demektir. Ayrica eger matematik yetmedi deniliyorsa bu sorunun cevabini kimse bulamamis demektir. Fakat genel olarak sonucu ayni bulan insanlarin cevabi bu durumda kabul edilir. Burda da cevaba genel olarak 7 denmis. Dolayisiyla cevabin 7 olmasi muhtemeldir.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Burada mantik hatasi var. Daha cozen cikmadi denilmis. Bu durumda cevabi bilen biri var demektir. Fakat matematik yetmedi denmis. Eger bu sorunun cevabi varsa matematik yetiyormus demektir. Ayrica eger matematik yetmedi deniliyorsa bu sorunun cevabini kimse bulamamis demektir. Fakat genel olarak sonucu ayni bulan insanlarin cevabi bu durumda kabul edilir. Burda da cevaba genel olarak 7 denmis. Dolayisiyla cevabin 7 olmasi muhtemeldir.

:alkis

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Normalde 7 fakat cilabilecek cevaplarda 7 5 1 var

Eldaredge

Eldaredge

Üye
Buldum 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 i$te cevap

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
4.5 da cikabilir

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
düz mantık 8 :ehe

federico2424

federico2424

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar cevap 7 yanı kabız civciv arkadaşımdan özür diliorum dogru cevap 7.baska 1 şeyle ilgilenıodum şaşırdım.
cevap 7.
matematikte işlem önceliği denen bişey var.
6-(1x0)+(2/2)= 6-0+1=7

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Federico benim soylediklerimden biri mi

- - - Eklendi - - -

5+1x0 x carpma anlaminda deil yani cevap 1x5 :p

Uhops

Uhops

Üye
Cevap 5

Invoke

Invoke

Üye
Aynen 7 olmak zorunda önce çarpma ve bölme yapılır bu ikisi arasında ise farketmez. 2böl2 1, 0çarpı 1 =0 6+1=7 ... Bu soruyu çözen milyarlarca kişi vardır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt