cevap 91 mi şimdi beyler?
yaren_dede Üye federico2424' Alıntı: cevap 91 mi şimdi beyler? Genişletmek için tıkla ... yaren_dede' Alıntı: üşenmedim hesapladım 26. günden sonra devamlı 4 kutuya tamamlanıyor yani sıfırlanmıyor. Genişletmek için tıkla ...
federico2424' Alıntı: cevap 91 mi şimdi beyler? Genişletmek için tıkla ... yaren_dede' Alıntı: üşenmedim hesapladım 26. günden sonra devamlı 4 kutuya tamamlanıyor yani sıfırlanmıyor. Genişletmek için tıkla ...
yaren_dede Üye manolyam63' Alıntı: 100 gun Genişletmek için tıkla ... nasıl hesapladın? hergün 5 kutu ekleniyor
mr.bell Üye Eğer aldıklarını içerse hiç bir zaman bitmez . Temizlik işçilerinden aldığı dolu kutuları içmemesi lazım.
Eğer aldıklarını içerse hiç bir zaman bitmez . Temizlik işçilerinden aldığı dolu kutuları içmemesi lazım.
ByJoKeeRr Üye hakkatten karışık şimdi 2 kutu alıyo birde boş kutu weriyo bi tane daha alıyo aynen 100 günde biter her gün birer birer eksilir doğru
hakkatten karışık şimdi 2 kutu alıyo birde boş kutu weriyo bi tane daha alıyo aynen 100 günde biter her gün birer birer eksilir doğru