Bu sorunumu çözenden allah razı olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ninova80

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorunumu çözenden allah razı olsun
Şimdi benim sorunum şu herkez bana mesaj atabiliyor bende herkeze atabiliyorum ama bi arkadaşım ne mesaj atabiliyor nede arayabiliyor beni.Aradığında Vodafona kayıtlı böyle bir numara yoktur diyor ne yapmam lazım sorun bende çünkü o arkadaşlarını arayabiliyor ve beni sadece o arayamıyor umarım açıklayıcı olmuştur şimdiden teşekkürler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşını yasaklı lıstesıne eklemıssın büyük ihtimalle yani kara listeye almişsın

Ninova80

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşını yasaklı lıstesıne eklemıssın büyük ihtimalle yani kara listeye almişsın

Bende onu düşündüm ama baktım değil daha doğrusu baktığımı sanıyorum telefonum samsung corby :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
muhakkak öyle birşey vardır

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım ikinizde şunu yapın ##002# yazdıktan sonra Arama tuşuna basın. Ardından telefonlarınızı kapatıp açın.

Ninova80

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ikinizde şunu yapın ##002# yapın. Ardından telefonlarınızı kapatıp açın.

Defalarca ardarda yaptım bunu sonra telefonu açıp kapatmıştım genede bi işe yaramamıştı ama şimdi tekrar deneyeyim

Astrosman

Astrosman

Üye

Ninova80

Üye
    Konu Sahibi
Denedim genede gelmiyor .s

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Peki yardım edermisin kardeşim bana tek tek ne yapacağımı söylermisin kaç gündür bunla uğraşıyorum lütfen kardeşim :)

arkadaşım arama ayarlarına bır bak arama engelleme samgung star kullandım kara lısteye ekle secenegı vardı ama nerde oldugunu hatırlayamadım şimdi

Ninova80

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım arama ayarlarına bır bak arama engelleme samgung star kullandım kara lısteye ekle secenegı vardı ama nerde oldugunu hatırlayamadım şimdi

Ayarlar>Uygulama ayarları>Arama>Tüm aramalar>Otomatik reddet>Reddedilenler listesine bakıyorum bomboş allah rızası için yardım edin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
rehbere baktınmı öyle bır seçenek varmı

Ninova80

Üye
    Konu Sahibi
rehbere baktınmı öyle bır seçenek varmı

Evet baktım şuan öyle birşey yok arkadaşıma söyledim tekrar msj attı hala gelmiyor ara dedim aradı vodafona kayıtlı böyle bir numara yok diyormuş sadece ona diyor ama hala anlamadım gitti lütfen yardım edin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anlayamadım valla kullanma kılavuzu varsa bir bak

Ninova80

Üye
    Konu Sahibi
anlayamadım valla kullanma kılavuzu varsa bir bak

Aslında onla alakası yok normalde msj falan atabiliyordu kontör yükledi ondan sonra böyle oldu bi alakası varmı bilmiyorum yada benle ne alakası var onuda bilmiyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
onda vardır belki hata

Ninova80

Üye
    Konu Sahibi
Hiçmi yardım eden yok .

seyyid70

Üye
birde ben soru sorsam.acaba samsungla bir numarayı engelledik nokia ya geçince engel kalkar mı :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
birde ben soru sorsam.acaba samsungla bir numarayı engelledik nokia ya geçince engel kalkar mı :)

Yaptığın engelleme telefonda olduğu için sadece o tele has bi özellik olur bu yüzden simkartı başka tele taktığında engelleme kalkmış olur.

• Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt