estağfurullahusta tabi acik ya o kadar safmiyim![]()
bende oyle olunca bir resete halloluyordu 
sanmıyorum ya bence telefondandir baz istasyonunda olsa herkeste olurduvalla ustam acaba burdaki bas istasyondami sorun var sehirde 3g ful geliyo![]()

usta para teklifi olmadan da konu acmistim baktim kimse cwp yazmiyor bu konuyu actimÇözecektimde sırf para teklifi olduğu icin vazgeçtim kolay gelsin![]()
ama sehre gittigimde sorun cozuluyor koyde sadece oluyoYardım - galaxy ace 3g sorunu - MaxiCep sukut-u hayalsanmıyorum ya bence telefondandir baz istasyonunda olsa herkeste olurdu![]()
yok usta 3g acikBen de hattımı taşıdığımda aynı sorunu yaşadım. Hattının müşteri hizmetlerini ara oradan hattını 3g için aktifleştirsinler. O zaman sorunun çözülecektir.
yok usta 3g acikBen de hattımı taşıdığımda aynı sorunu yaşadım. Hattının müşteri hizmetlerini ara oradan hattını 3g için aktifleştirsinler. O zaman sorunun çözülecektir.

usta 3g de gelmiyo hic bisi gelmiyo sadece 2 dis sebeke cekiyoÖncelikle sorununuzun sizden kaynaklı olmadığını belirterek başlayayım. Mobil internette hepimizin bildiği üzere geçmişten günümüze uzanan bir gelişim tablosu mevcut. Bu tabloyu eskiden en yeniye doğru sıralarsak :
GSM / GPRS / EDGE/ 3G / HSDPA / HSPA (plus) ve LTE (4G)
olarak karşımıza gelecektir. Yani HSDPA = H simgesi 3G'nin üst versiyonudur ve ancak bu teknolojiyi destekleyen yerlerde bu hızı alabilirsiniz. Dolayısı ile bulunduğunuz bölge henüz HSDPA (H) ve HSPA+ (H+) altyapısını desteklemediği ve açıklamalarınızdan anladığım kadarıyla desteklediği en yeni teknoloji 3G olduğu için ne yaparsanız yapın telefonunuzda 3G simgesini göreceksiniz. Buna bağlı olarak ; HSDPA'ya göre hızınız önemli miktarda düşük olacaktır. İyi günler dilerim.