Bu sorun için değişim yaparlarmı? Akıl verebilirmisiniz lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isiyinler

isiyinler

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorun için değişim yaparlarmı? Akıl verebilirmisiniz lütfen..
herkese günaydın. 920'yi alalı 21 gün oldu ve daha dün gece farkettim telefonunun sol alt köşesinde gıcırdamalar var. ilk başta ciddiye almadım ama şimdi ciddi anlamda rahatsız edici bi durum benim için.sonuçta okadar para verilmiş neden gıcırdasın ama dimi? sizcede haklımıyım? aldığım turkcell tim bayisine götürsem ürün değişimi yaparlarmı? benim ne yapmam gerek? sonuçta bu gıcırdama malın ayıbı diye düşünüyorum. cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler hepinize

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
yapmazlar. değişimi unut.

isiyinler

isiyinler

Üye
    Konu Sahibi
nasıl bu kadar emin konuştun?

qweratomic

qweratomic

Üye
Bence bir dene Gerekirse şikayet et..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
yaşadım biliyorum... çok çok zor onlara değişim yaptırtmak seni servise yönlendircek ve karşında koca bi bela nokia ve kvk :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Millet artık kusur bulmak için birbiriyle mi yarışır oldu yoksa bana mı öyle geliyor. :hmmm

Sarangni

Sarangni

Üye
Uc defa servise ayni sorun yuzunden giderse degisim ve para iadesi hakki kazanirsinuz. Tabi fatura garanti belgesiyle tuketici haklarina basvurmaniz gerekiyor

alical33

alical33

Üye
bnmkinn üstünden geliyoduda alttan nasıl geliyor 2 tane vida tutuyor orayı :hmmm
ayrıca değişim yapmıyorlar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Uc defa servise ayni sorun yuzunden giderse degisim ve para iadesi hakki kazanirsinuz. Tabi fatura garanti belgesiyle tuketici haklarina basvurmaniz gerekiyor
3 değil 4 defa ama ona da bi kulp uydurup değişim yapmıyorlar mazallah batarlar :)
pardon sen tüketici haklarından bahsediyorsun onlarda çalışmıyor kardeşim :D ben onlar mahkemeyi sonuçlandırana kadar değişimi yaptırmıştım .d

isiyinler

isiyinler

Üye
    Konu Sahibi
kusur bulmak değil benim amacım. boşuna uğraşmıyım yani öylemi?

- - - Eklendi - - -

sonuçta bi iphone,samsung,htc.. telefon aldığınızda gıcırdayan bi yeri olmuyo :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

- - - Eklendi - - -

sonuçta bi iphone,samsung,htc.. telefon aldığınızda gıcırdayan bi yeri olmuyo :D

yani uğraş dicem ama sabır ve bi kaç ay telefonun serviste kalmasını göz önüne alman gerekiyor...

dedereis123

dedereis123

Üye
Bugun magaza ile gorusmeye gittim o siraada lumia 920 ile ilgili 4 sorun geldi o mavi ekran sorunu varmis

- - - Eklendi - - -

Eger mekanik arza onarilirsa 4077.kanun 4. madde nokia yi ilgilendirmiyormus mahkemeye gitsenizde birsey degismezmis cunku oyle kanun yapmis mekanik parca degisimi olursa sadece degisim olurmus . teknik servis parca degisimini rapora eklemedigi icin bos yani

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Değişim yapmazlar.Ki senin türkcell bayinde bir işin yok oraya boşana gitme. direk herhangi bi servise git(kvk genpa sadece kvk bakmıyor artık nokianın yetkilendirdiği tüm servisler bakıyo ) elden tel i bırak daha hızlı işlem girmesi açısından. Gitme şansın yoksa turkcell bayi senin adına yollar. Söylediğin arıza yapılamaz ise sıfırını veriyorlar. Yapılıyorsa tamir edip yollarlar. Bir yıl içinde 4 garanti süresince 6 arıza yapması halinde 3 kaygın mevcut;
1– KUSUR ORANINDA İNDİRİM TALEBİ
2– KUSURLU MALIN DEĞİŞİMİ(SIFIRI İLE)
3– PARA İADESİ( faturada yazan miktar ne ise o kadarı)
Bunlar için tüketici hakem heyetine gerekli evraklarla başvurup en geç 3 ay beklemen lazım.
Sana tavsiyem arızaya yollarsan evraklarını sakla ve evrakların doğru yazıldığını kontrol ederek al..

yasirtaha

yasirtaha

Üye

- - - Eklendi - - -

arkadaşım Bi tane iphone telefon alıyorsun 2700 tl para veriyosun cebine koyuyosun ve sonra birkaç gün geçiyor telefonu eline alıp tuş kilidini açıyorsun telefon açılmıyor Bi daha ve Bi daha acaba şarjımı bitti deyip şarja takıyorsun telefon açılıyor ama bakıyorsun telefonun şarjı yüzde 60 civarında Bi anlam veremiyorsun sonra bir daha ve bir daha dayanamayıp servise veya aldığın mağazaya forumlarda soruna cevap veren yok.
hiç değilse bursa sana önerisi olan var iphone sayfasına ben konu açtım bu sorun hakkında tek Bi tane cevap veren olmadı sen haline şükret ufak tefek hataları da deve yapmayın isterseniz

dedereis123

dedereis123

Üye
suan serviste elden verdim ancak kasa acilinca daha cok ariza cikcak cihazda ve ben acilmasini istemedigimi belirttim kagitta. Ekran arasindaki aciklik nasil orarilabilir ki yapistirma degilmis civata sikda bile ne kadar duzelir

alical33

alical33

Üye
suan serviste elden verdim ancak kasa acilinca daha cok ariza cikcak cihazda ve ben acilmasini istemedigimi belirttim kagitta. Ekran arasindaki aciklik nasil orarilabilir ki yapistirma degilmis civata sikda bile ne kadar duzelir
kasanın açıklmasında bi sıkıntı olmaz kardeş bende başta öyle düşünüyordum ama servisten geldikten sonra kendimde söktüm yapamadıkları gıcırtı sorununu hallettim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kasanın açıklmasında bi sıkıntı olmaz kardeş bende başta öyle düşünüyordum ama servisten geldikten sonra kendimde söktüm yapamadıkları gıcırtı sorununu hallettim

helal olsun sana ne yaptın peki?

dedereis123

dedereis123

Üye
abi bende butun sorunlar mevcut ses cok yoktu sag ustde vardi o kadar ancak ekran kasa boslugu ve reset atiyor her gun fln ben sorunumu duzelttirirken daha sorunlu olmasinda :D

alical33

alical33

Üye

helal olsun sana ne yaptın peki?
abi telefonu söktüm kasanın üst tarafının içine göre boydan boya iki tarafı yapışkanlı sünger kesip çektim ince olanlardan bide bataryanın üstüne çektim kapattım geri ne ses var nebişey sizinknden sağlam oldu :D

- - - Eklendi - - -

abi bende butun sorunlar mevcut ses cok yoktu sag ustde vardi o kadar ancak ekran kasa boslugu ve reset atiyor her gun fln ben sorunumu duzelttirirken daha sorunlu olmasinda :D
reset için ver istersen navideki son sürümü yüklüyorlar bitek o hoşuma gitti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...