O da benim gibi gitarist :ehe Telleri kopuk,kılıfında duruyor bu aralar:D
maxirabit Üye Revengeful' Alıntı: O da benim gibi gitarist Genişletmek için tıkla ... Telleri kopuk,kılıfında duruyor bu aralar
Revengeful' Alıntı: O da benim gibi gitarist Genişletmek için tıkla ... Telleri kopuk,kılıfında duruyor bu aralar
Revengeful Emekli Yönetici Evde 2 elektro 1 klasik 1 akustik var şuan geçende okulun servisine bindim. söför en arkaya saz koymuş. Solo atmayı denedim olmadı
Evde 2 elektro 1 klasik 1 akustik var şuan geçende okulun servisine bindim. söför en arkaya saz koymuş. Solo atmayı denedim olmadı
maxirabit Üye Şöförle karşılıklı atışma yapsaydınız,o sazın teline sende gitarda,Saz atışmasında yenilik yaratırdınız Parmak uçların nasır tuttuğu için saz yumuşak gelir,ondan bünye kaldırmaz.Tabi konuyla çok alakalı oldu Konuyla alakalı olsun;Konuşsun da susmasın daha iyi
Şöförle karşılıklı atışma yapsaydınız,o sazın teline sende gitarda,Saz atışmasında yenilik yaratırdınız Parmak uçların nasır tuttuğu için saz yumuşak gelir,ondan bünye kaldırmaz.Tabi konuyla çok alakalı oldu Konuyla alakalı olsun;Konuşsun da susmasın daha iyi
Revengeful Emekli Yönetici maxirabit' Alıntı: Şöförle karşılıklı atışma yapsaydınız,o sazın teline sende gitarda,Saz atışmasında yenilik yaratırdınız Parmak uçların nasır tuttuğu için saz yumuşak gelir,ondan bünye kaldırmaz.Tabi konuyla çok alakalı oldu Konuyla alakalı olsun;Konuşsun da susmasın daha iyi Genişletmek için tıkla ... Adamdan gizli yaptım bana gıcık zaten bir şey olmasın diye fazla zorlamadım
maxirabit' Alıntı: Şöförle karşılıklı atışma yapsaydınız,o sazın teline sende gitarda,Saz atışmasında yenilik yaratırdınız Parmak uçların nasır tuttuğu için saz yumuşak gelir,ondan bünye kaldırmaz.Tabi konuyla çok alakalı oldu Konuyla alakalı olsun;Konuşsun da susmasın daha iyi Genişletmek için tıkla ... Adamdan gizli yaptım bana gıcık zaten bir şey olmasın diye fazla zorlamadım
maxirabit Üye Revengeful' Alıntı: Adamdan gizli yaptım bana gıcık zaten bir şey olmasın diye fazla zorlamadım Genişletmek için tıkla ... Adam da müzisyen olsa gerek,saz çıkıyorsa geriside vardır onda
Revengeful' Alıntı: Adamdan gizli yaptım bana gıcık zaten bir şey olmasın diye fazla zorlamadım Genişletmek için tıkla ... Adam da müzisyen olsa gerek,saz çıkıyorsa geriside vardır onda