Bu sitelerden cep telefonu alinir mi ????

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ne olursa olsun Fatih orada en ucuz 500 € oda 1.200 TL ye yakın para dediğim gibi toplu alım yapsa ne olacak hadi olmazda 1.000 TL ye getirtsin 100 TL pasaport kayıt parası ödesin 1300 TL ye gittigidiyor'a koysun yinede kurtarmaz 150 TL falan komisyon alınıyor onlardan kuzum ne olursa olsun bir bit yeniği var bence
Olabilir :hmmm

websibir-ufuk

Üye
Arkadaşlar herkesin geçmiş bayramını kutluyorum..
Konu Websibir olunca müdahil olma gereği duyduk...
Tamamen müdahalemiz dışında yer alan akakce.com daki yorumlardan yola çıkabilirsiniz, hakkımızdaki düşünceleri...
Hergün, sadece akakce.com bağlantısından gelen onlarca müşterimiz mevcut...
buradaki yorumlardan yola çıkarak, yapılan yukarıdaki değerlendirmelerin ve endişelerinizin yersiz olduğunu göreceksiniz...

lesoltr

Üye
arkadaşlar unutmamanız gereken önemli şeyler var; internet tüketici kanunlarına göre aldığınız bir ürünü sebep göstermeden 7 gün içinde itiraz ederek geri gönderebiliyorsunuz, cayma hakkınız var. paranızı geri alabiliyorsunuz, bunu sağlayan kanunlar ve merciler var, tüketici mahkemeleri de bu aşamada tüketici lehinde karar alıyorlar ve cezaları da bildiğim kadarıyla yüksek ve caydırıcı. bankalar ve kartlarla ilgili de yaptırımlar var; uzun vadede ticarette var olmak isteyen firmalar düzgün çalışmıyorlar ise çok yaşama şansları zaten yok. cayma hakkında ve iadede önemli olan ürüne hasar vermemek ve orjinalliğini bozmamak. Ayrıca en önemli dikkat edilmesi gereken konu ürünü kargodan teslim alırken kontrol etmek. Sadece gelen ürünün niteliği ve içeriği ile ilgili değil konu; kargoda oluşabilecek hasarları da kontrol etmelisiniz. Gelen kargoda ve üründe sorun var ise teslim almayıp hasar tutanağı düzenletip kargoyu iade göndermelisiniz. Gelen kargoyu vaktim yoktu diyerek kontrol etmemek en büyük hata; e-ticarette oluşan bence en büyük sıkıntı kargo hasarlarından ve kargo hatalarından kaynaklanıyor. Bilinen büyük firmaların haricinde de pek çok ismini hiç duymadığınız ama sektörlerinde e-ticaretin haricinde yüksek cirolar yapan hatta toptan satış yapan güvenilir kuruluşlar var ve bunlar da geleceğe yatırım yapıp e-ticaret alanında faaliyet göstermeye çalışıyorlar. Büyüklere göre daha düşük maliyet yapıları ile de uygun fiyatlar ile satış yapıyorlar ve müşterlerine daha çok ilgi gösteriyorlar. Haklarınızı bilip dikkat etmeniz gereken noktaları atlamaz iseniz bence sorun yaşamazsınız. Güzel alışverişler dilerim herkeze :)

kelikuputis

Üye
Hepsi Buradanın Çakallığı:
Uzun zamandır internetten bir şey almıyordum. Cep teledonu lazım oldu ve h b den yaklaşık 3 gün önce satın aldım fakat ürün eve gelince şoka uğradım. Orijinal kutusunun içinden usb bağlantı kablosu, ürün cd si ve garanti belgesi çıkmadı. Garanti belgesinin çıkmamasının nedenini anlayamadım. Bir daha buradan bir şey almam Çünkü içindeki malzemeden çalarak ürünü ucuza getiriyorlar ve millete ucuzcuymuş gibi gösteriyorlar. Benim gibi birçok insana aynı muameleyi yapıyorlardır ama bunu kalkıp birilerinin söylemesi gerekiyor. Görerek dokunarak alışveriş gibisi yok.

vet92

Üye
websibir.com alışveriş yapılmaması gereken bir site. Almış olduğum telefonda ayıp çıkınca geri iade etmek istedim onlar buna yanaşmayınca değişim talep ettim. onuda yeni verecekler telefonun açıp içinden telefonun üstündeki jelatini (jelatinin üstünde kare kod ve imei numarsı var) kutusunu ve aksesuarlarını alırız dediler bende buna yanaşmadım, onlarda tüketici hakem heyetine git biz teknik servisten ne yapar eder kusurun bizden olmadığını ispat ederiz dediler. yinede karar sizin ben başımdan geçenleri söyleyip size fikir vereyim dedim.

kaan200520

Üye
hiç bilinmedık ısmımli bir cok ınternet sitesınden alısveriş yaptım hiç bi sorunla karsılasmadım en fazla 3 gunde gelecegıne 5 gunde gelıyo :) tek sorun bu oluyor nerde ucuzsa ondan al gelır urun bı sorun olmaz ama almadan bı maıl cek bı telefon ac bi dene ılgıyı

Üst Alt