Cep telefonu oyunları caiz mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdwa111

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu oyunları caiz mi ?
bu konu benim için çok önemli arkadaslar bilgisi olan ilgilenirse çok sevinirim. samsung gio ve java destekli bir telefonum var onlar için yüklediğim oyunlar caiz midir. ? yani oyunları yapan kişilerin hakkına girmiş olur muyum özellkle java oyunlar ücretsiz diye biliyorum ama bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ... saygılar

• Beğen
Tepkiler: lebron_jamess

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Fetva vermek için uygun biri değilimdir ama caizdir :D

• Beğen
Tepkiler: lebron_jamess

asdwa111

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim modum bende öyle düşünüyorum o kadar araştırdım ama yazılı kaynak olmayınca insanın içi rahat etmiyo.İslama uygun yaşamak zor bu zamanda eyvallah ilgilendiğin için...

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Gameloft oyunları bedava vermiyor aslında ama forumda gameloftun oyunları paylaşılıyor hmm?

faster18

faster18

Üye
...

asdwa111

Üye
    Konu Sahibi
gameloftun java oyunları da mı ücretli ki ? silelim olmadı telefondan

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
wap.gameloft.com.tr gameloft un resmi wap sayfası burda hepsi ücretli çoğu java

DPool

DPool

Üye
Gameloft oyunlarını genelde 5 dolar gibi bir ücrete veriyor.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sen de 5 tl sadaka verirsin olur biter :D

TheCower

TheCower

Üye
Ya oyuna para mi verilir ya siz de :)

kpln04

kpln04

Üye
bu konu benim için çok önemli arkadaslar bilgisi olan ilgilenirse çok sevinirim. samsung gio ve java destekli bir telefonum var onlar için yüklediğim oyunlar caiz midir. ? yani oyunları yapan kişilerin hakkına girmiş olur muyum özellkle java oyunlar ücretsiz diye biliyorum ama bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ... saygılar
şaka mısın

ıspider

ıspider

Üye
Dinde mecbur kalınırsa 2 kötü fiilden eğer diğerini engelleyecekse daha az kötü olanını yapmak uygundur. Ancak bu tür meşakkatlere, üzerimize farz olan yükümlülüklerimizi yerine getirdikten sonra meşkul olmamız daha uygundur. Yoksa bunun mevzu bahsi bile olmaz diğer ofsaytlarımız yanında devede kulak bile kalmaz çünkü insanı farzdan uzaklaştıran her türlü zorunsuz meşakkat dinen haramdır. İslamiyet mantık üzerine kurulu bir dindir her insan biraz düşünürse doğru ve yanlışı muhakkak çözecektir.

caglet

caglet

Üye
ya arkadaşlar şimdi komik geliyo ama cidden bişey diyicem ben ayda yaklasık 150 gm minimum oyun+müzik+film indiriyorum. Yani buda korsana giriyor sanırım. e o zmn emek hırsızlıgı olmuyor mu .. o zmn bn chnnemde cıtır cıtır yanıcam :S ?
Hemde bi ayette diyorki tövbe ederseniz ben affederim(Yani Allah) ama birinin sizin üzerinizde hakkı varsa o hakka ben karısamam onu aranızda halledin. diyormus adını unuttum SEÇKİN abi buralardaysan bi yardım etttt

asdwa111

Üye
    Konu Sahibi
kpln04 şaka değilim yalnızca dine uygunlugunu öğrenmeye çalışıyorum... Adam gibi yorum yazmıcaksan ne diye muhatap oluyosun gül geç ...

lebron_jamess

Üye
Teşekkürler

kraldost

kraldost

Üye
senin onu almanda kullanmanda caiz değildir cünkü aklını zikirden alıkoyuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt