gıwıliler
Üye
-
Konu Sahibi
-
alırsan çok sorunlar yaşarsın.uyarmadı demearkadaslar mesela şu bizde uygun sitesinde SE NEO V 615 TL :0
telefondan mı sıteden mı ?
alırsan çok sorunlar yaşarsın.uyarmadı deme
ya sana boş kutu yollarsalar hiçbir hak iddia edemezsin,ben gittigidiyor'dan alışveriş yaparken bile korkuyorum buyüzden
arkadaslar mesela şu bizde uygun sitesinde SE NEO V 615 TL :0
Telefon Distribütor garantili ise ve senin içine siniyorsa al..Mesela ben cihaz aldım diyelim iyi çıktı sana kötü çıkabilir.Bu yüzden kimse mesuliyet alamaz kardeşim çünkü büyük bir site değil..Çok alışveriş yapan olsa mutlaka çıkardı siteden 4-5 tane en azından.şu lanet olası siteden hiç mi alışveriş yapan yok yahu
hocam kargo görevlisinin yanında açtığın zaman bi proplem olmuyo ben de gitti gidiyordan aldım bilerek şubesine gidip orda açtım paketi ve istediğim gibi bişey olmadığını görünce (telefon kılıfı) geri gönderdim havuzdan da paramı aldım.. ama tabiki güvenilir sitelerden yada bilindik sitelerden yapmak en iyisi Hak idda edebiliyosun..
Telefon Distribütor garantili ise ve senin içine siniyorsa al..Mesela ben cihaz aldım diyelim iyi çıktı sana kötü çıkabilir.Bu yüzden kimse mesuliyet alamaz kardeşim çünkü büyük bir site değil..Çok alışveriş yapan olsa mutlaka çıkardı siteden 4-5 tane en azından.
Toplu satış yapıyordur belkianca o şekilde olur,düşünsene kargocu geliyor kapına o sırada da bir işin var adama kutuyu bırak kenara diyorsun imzanı atıyorsun v.s sonra işin bittikten sonra kutuyu açıyorsun kutu boş sonra paran havaya gidiyor benim akrabamın başına gelmiş böyle bir durum mesela
- - - Eklendi - - -
kesinlikle,bence uzak dur
ben s3 ü gittigidiyor'dan alıcaktım mesela adam ilanında görüldüğü gibi cihaz avrupadan getirilmiştir yazmış fakat bana attığı meseajda cihaz dubaiden gelmiştir dedi bende ona kardeşim dubai hangi ara Avrupa birliğine girdi dedimadam bana birdaha mesaj atmadı adama en az ondan sonra 10 tane mesaj attım hiçbirşey demedi
adam telefonu 1.295 TL ye satıyor ben Almanya'dan 530 €'a aldım yani TL hesabında 1.200 TL ye yakın bir para ediyor birde bunun daha pasaport kaydı var onunla beraber 1.300 TL ediyor daha sonra bu telefona sen kar da koyacaksın ve gittigidiyor senden komisyon da alacak nasıl böyle paralara veriyorlar anlamıyorum
ilan :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kanıt :
böyle güven vermeyen satıcılarda var
İstanbulbişim de güvenilir biz tv aldık 1 gün sonra teslim ettiler
Telefon Distribütor garantili ise ve senin içine siniyorsa al..Mesela ben cihaz aldım diyelim iyi çıktı sana kötü çıkabilir.Bu yüzden kimse mesuliyet alamaz kardeşim çünkü büyük bir site değil..Çok alışveriş yapan olsa mutlaka çıkardı siteden 4-5 tane en azından.
Toplu satış yapıyordur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?