Bu siteden telefon almak istiyorum güvenilirmidir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
democan555

democan555

Üye
    Konu Sahibi
Bu siteden telefon almak istiyorum güvenilirmidir
www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s-i9000/ galaxy alcağımdan fiyatıda uygun buldum hiç alışveriş yapanınız varmı şimdiden teşekkürler

fireman87

fireman87

Üye
Paralel ticaret, garanti dışında herhangi bir sorun yaşamazsın.

osurukböcüğü

osurukböcüğü

Üye
ewt garanti ver miyorlar

Ocean258

Ocean258

Üye
aldıgın telefonun garantisi olmaz buda almamak ıcın gecerlı bı neden bence.. tavsıye etmem hocam

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
2 yıl garantisi var nasıl yokmuş sordum admlara

----------Eklendi @ 17:01:09 ---------- Yazıldı @ 16:59:35 ----------

24 Ay Türkiye genelinde garanti
Tüm ürünlerimiz Sanayi Bakanlığı'ndan onaylı 2 yıllık garanti belgesi ile gelmekte olup, Türkiye içinde 2 yıl boyunca ithalatcı ve/veya distribütör garantisi altındadır. Ürünlerin Garanti servis hizmeti, distribütörlerin servislerinde ve/veya kendi teknik servisimizde yapılmaktadır.
Garanti servis hizmeti için kendi teknik servisimizde, Türkiye'nin Android konusunda en deneyimli ekibi olan AndroidTürkiye.net tarafından teknik ve donanımsal olarak servis hizmetleriniz yapılmaktadır. AndroidTelefonlari.com'un ayrıcalıklarını ve size sağladığı üst seviye yardım ve diğer hizmetleri sizde göreceksiniz.

----------Eklendi @ 17:01:40 ---------- Yazıldı @ 17:01:09 ----------

bidee root rom falan atıyorlar garnti dışı klmıyor

bertinos

bertinos

Üye
galaxy s alıcağına samsung galaxy s plus al derim sana telefon 1200 liraya geliyor(internetten yaparsan 100 tl hediye çeki var)
Farkları:
Samsung galaxy s te:1ghz işlemci s plus ta:1.4
Samsung galaxy s te:Android 2.1 var galaxy minide bile 2.2 var:kop: Galaxy s plusta:2.3
Ben galaxy s plus alıcam sende bak derim sonra çok ağlarsın.
Şu an bütün teller arasında en iyi tel S2 ona en yakın telde s plus bi düşün derim sana
bi şu linke bak
gör ne kadar fark olduğunu heralde artık bu ikisi arasında kalıp s alan salaktır

Jetlak

Üye
garanti var bir arkadaşım bu siteden galaxy ace almıştı ayrıca plus ile arasında 200 lira fark olur en az 1ghz işini rahatça görür plus a da gerek yok ayrıca galaxy s bildiğim kadarıyla 2.3.4 sürümüne güncellenebiliyor kamera flashı sana lazım lmuyorsa güzel telefon

anılbaran

anılbaran

Üye
hiç duymadım

61semih

61semih

Üye
ciddi site siparise ozel rom felan bile hazirliyorlar ama tuzlu biraz hatirladigim kadariyla

adem-t

adem-t

Üye
Garanti var ama öyle sandığınız gibi garanti değil kendi yerlerinde teknik destek veriyorlar:) telpa,kvk vs değil yani:)

fireman87

fireman87

Üye
2 yıl garantisi var nasıl yokmuş sordum admlara

----------Eklendi @ 17:01:09 ---------- Yazıldı @ 16:59:35 ----------

24 Ay Türkiye genelinde garanti
Tüm ürünlerimiz Sanayi Bakanlığı'ndan onaylı 2 yıllık garanti belgesi ile gelmekte olup, Türkiye içinde 2 yıl boyunca ithalatcı ve/veya distribütör garantisi altındadır. Ürünlerin Garanti servis hizmeti, distribütörlerin servislerinde ve/veya kendi teknik servisimizde yapılmaktadır.
Garanti servis hizmeti için kendi teknik servisimizde, Türkiye'nin Android konusunda en deneyimli ekibi olan AndroidTürkiye.net tarafından teknik ve donanımsal olarak servis hizmetleriniz yapılmaktadır. AndroidTelefonlari.com'un ayrıcalıklarını ve size sağladığı üst seviye yardım ve diğer hizmetleri sizde göreceksiniz.

----------Eklendi @ 17:01:40 ---------- Yazıldı @ 17:01:09 ----------

bidee root rom falan atıyorlar garnti dışı klmıyor

Sence distirbitörü kim ? Bence getiren firma. yani garantisini onlar veriyor orjinal garantisi değil.. Yapıp yapamicakları bile malum,
parça desteği nasıldır bilinmez bunlar..

Ocean258

Ocean258

Üye
garantısı warsa bı sıkıntı yok ozaman alınır.. gule gule kullan sımdıden ;)

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
Sence distirbitörü kim ? Bence getiren firma. yani garantisini onlar veriyor orjinal garantisi değil.. Yapıp yapamicakları bile malum,parça desteği nasıldır bilinmez bunlar..
Telefon üreticisinin servislerine yollayabilirsin.örneğin samsung alsan samsungun servisine yollayabilirsin

teyyareci

Üye
galaxy ace,s ve s2 aldım.no problem.gayet alakalı ve ilgililer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...