Bu sitedeki kılıfı nasıl alabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mroy

Üye
    Konu Sahibi
Bu sitedeki kılıfı nasıl alabilirim
işte bu site nasıl alabilirim kredi kartım yok birisi yardım edebilirm mi

mroy

Üye
    Konu Sahibi
yanlışlıkla önizleme derken iki kere açmışım bu konuyu nasıl silecem yardım edermisiniz yada yönetici silebilirmi..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Incipio'nun telefon kılıfları Türkiye'de bulunmuyor sanırım.
Yabancı site olduğu için muhtemelen Paypal hesabı gerektirecektir.
Eğer paypal üyeliğin ve o üyelikte tanımlı/aktif konumda bir kredi kartın varsa; Türkiye'ye gönderim yapan tüm yabancı sitelerden alışveriş yapabilirsin. Ancak alışveriş yaparken kargo ücretine dikkat etmeyi unutma :oke:

• Beğen
Tepkiler: mroy

Samet.25

biraz zor alırsın gibi yabancı site sonucta Türkiyeyede kargo gönderirlermi belli değil ayrıca gönderse bile kapıda ödeme ihtimali cok cok düşük mecbur kredi kartı kullanıcan oda yolda karısır fılan paran bosa gidecek sahıbındene yada telefoncuları filan gez buna yakınını bul derim illaki vardır buna benzeri yada bundan

• Beğen
Tepkiler: mroy

mroy

Üye
    Konu Sahibi
emin olun bütün kılıf ve aksesusar olan siteler baktım lumia 920 me incipio kılıftan bulamadım çok sağlam bir koruması var başka bir yolu yokmudur arkadaşlar parasını versek birisi alsa olmaz mı hemen yatırırım hesabına parayı o hiç dert deil yinde teşekkürler ...

yumyjikk2

Üye

bak burdan alabilirsin

ardacumhur

ardacumhur

Üye
100$'a kadar gümrük vergisi alınmıyor.Aksesuar olduğundan dolayı.

mroy

Üye
    Konu Sahibi
Ebay yabancı bir site yabancı dil bilgim fazla yok ödeme seçenekleri nasıl bilmiyorum yinede teşekkür ederim .

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ebay yabancı bir site yabancı dil bilgim fazla yok ödeme seçenekleri nasıl bilmiyorum yinede teşekkür ederim .

Önce kendine paypal hesabı açmalısın. Yerli yabancı bütün sitelerde Paypal yoluyla ödeme yapabilirsin.
Bildiğim kadarıyla Paypal'in artık Türkçe desteği de var.
Yabancı dil bilmene pek gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt