Eyvallah öyle yapacağım tornovidayla aram iyidirBenim note 2 de kasa değişikliği yapmışlığım var. Beceri meselesi bazısı gözü kapalı yapar bazısı tornavida tutamaz...
Bence eğer siz kendinize güveniyorsanız yapabilirsiniz
Site hakkında bilgim yok ama eğer %100 orijinal parça ise sıkıntı çıkmaz.
dizüstünün ana kartı söküp takmıştım.
sen kaç ₺ almıştın? Bir de merak ettiğim başka birşeyde bu ekrana tuşlar ve çerçeve birleşik mi?
Gittigidiyor bakarım ama orasıda kime güvenilir hiçbie fikrim yok. Alibaba vs yurt dışı almam ne yazık ki. 520₺ evet fazla denilebilir.600 TLde Az Para Değil Alibaba Yada Diğer Sitelerden Al Derim Gittigidiyor hepsişurada yada n11 Filan Sahibinden.com dan almada Ankarada İsen Balıkçıoğluna Filan Bak
Gittigidiyorda Sorun Olmaz Gelen Paketi Açmadan Önce Videoya Kaydet Öyle Aç Eğer Parça Orjinal Filan Değilse Geri GÖnder Sorun Olmaz Orada Yeterki Üründe Çızık Vs OlmasınKonuyu saptırmayın. Git gereksilerde orada takıl.
Gittigidiyor bakarım ama orasıda kime güvenilir hiçbie fikrim yok. Alibaba vs yurt dışı almam ne yazık ki. 520₺ evet fazla denilebilir.
Gittigidyor daha tuzlu baktım. Bu siteden kasa aldım öncesinde orijinal parça, ekranı alsam mı karasız kaldım.Gittigidiyorda Sorun Olmaz Gelen Paketi Açmadan Önce Videoya Kaydet Öyle Aç Eğer Parça Orjinal Filan Değilse Geri GÖnder Sorun Olmaz Orada Yeterki Üründe Çızık Vs Olmasın
Fiyati Uygunsa Al Değilse Başka Yerden Bak Senin 2 Ekrandamı Değişecek YOksa DOkunmatık CD Tümleşikmi?Gittigidyor daha tuzlu baktım. Bu siteden kasa aldım öncesinde orijinal parça, ekranı alsam mı karasız kaldım.
TEK ekran değişimi yok. Attığım videoda ki gibi değişim oluyor öteki türler orijinal parça olarak üretilmiyormuş. Bende kasa ve kapak var tek ihtiyacım bu parça ama fiyat sebebiyle emin olamıyorumFiyati Uygunsa Al Değilse Başka Yerden Bak Senin 2 Ekrandamı Değişecek YOksa DOkunmatık CD Tümleşikmi?
yoksa fiyat diğerlerine göre iyi ve bu siteden deneyimim var.Bende Lumia 1020ninkini Sormuştumda Oda Tümleşikti 350 TL Fiyat Çektiler Sen Bilirsin Ankarada Değilsin Sanırım Olmazsa Al Dene ŞansınıTEK ekran değişimi yok. Attığım videoda ki gibi değişim oluyor öteki türler orijinal parça olarak üretilmiyormuş. Bende kasa ve kapak var tek ihtiyacım bu parça ama fiyat sebebiyle emin olamıyorumyoksa fiyat diğerlerine göre iyi ve bu siteden deneyimim var.

Kolay gelsinBen bu siteden alacağım arkadaşlar birazdan site üzerinden ürünü sipariş ederim. Geldiğinden telefonun ekranı değiştirdiğimde buraya görsel atarımherkese teşekkür ederim.

Gittigidiyordan 4 Milyara Yakın Alişveriş Yapmişliğim Var Daha Öyle Bir Mesaj Filan Kesinlikle Almadım Onlar Biliyorsa Bende Biliyorum Adreslerini Gönderdikleri Adres Belli Yada Hiç Uğraşma Ver Sirte Yönetimine yada Adliyeye Bir Dilekçe O İş TamamEğer gittigiyor gibi veya diğer sitelerde dikkat edilmesi gereken şey şu.
Bazı satıcılar ellerinde olmayan ürünleri ilan veriyor eğer birisi sipariş ederse ebay gibi aliexpress gibi sisterleden kendisi getirip size yönlendiriyor ve fiyat farkı ile kar ediyor.
Eğer aynı gün kargo etmezlerse ürünün satıcısına mesajlar yazın baktınız sizi oyalayıp yarın kargoya vericem kargoda bekliyor gibi yalanlar söylüyorlar
Hatta bazı satıcılar düşük yıldız verince de sizi seni tanıyorum evini biliyorum gibi tehtitlerle 5 yıldız verdiriyormuş.
Hatta Benim Gbi Yap Ürünü Al Geri Yolla Kargo Ücretide Onlara Girsin 
Kolay gelsin![]()
Bu usb 3.0 altındaki yapışkanlar beni korkutuyor ya gerisi çocuk oyuncağı 
Benim de başıma 2 kere geldi ama tehdit etmedilerGittigidiyordan 4 Milyara Yakın Alişveriş Yapmişliğim Var Daha Öyle Bir Mesaj Filan Kesinlikle Almadım Onlar Biliyorsa Bende Biliyorum Adreslerini Gönderdikleri Adres Belli Yada Hiç Uğraşma Ver Sirte Yönetimine yada Adliyeye Bir Dilekçe O İş TamamHatta Benim Gbi Yap Ürünü Al Geri Yolla Kargo Ücretide Onlara Girsin
![]()
Valla Hangi Çağda Yaşadiğimiz Belli Kargo Süresi 3 Gün Mu Ney Sanırım En Geç Hala Vermediyse İptal Ederim Bakmam Gözünün Yaşlarına 10 Lirada 20 Lirada Olsa Başka Yerden Almaya BakarımBenim de başıma 2 kere geldi ama tehdit etmediler
Fan aldım 1 hafta sonra elimizde yokmuş dediler
Ekran kartı aldım son ürünü sizden 1saat önce başkası aldı diye yalan söylüyorlar
Bakıyorlar kar kazanamayacaklar hiç getirip göndermeyelim para iadesi ile benim 1 2 haftamı ziyan ediyorlar
Sıkıntı o değil kabul etmiyorlar diyolar ki gonderdik geliyor diye iptal işlemini geciktiriyorlarValla Hangi Çağda Yaşadiğimiz Belli Kargo Süresi 3 Gün Mu Ney Sanırım En Geç Hala Vermediyse İptal Ederim Bakmam Gözünün Yaşlarına 10 Lirada 20 Lirada Olsa Başka Yerden Almaya Bakarım
Öyle Bişey Yok Site Yönetimine Diyorsunki Adam İptal Etmiyor Ki Etmesede Senin Bir Sorunun Olmaz Kargo Gelirse Almayacağim De Geri Yolla Yani Gittigidiyor.com Dandik Bir Yer Değil Siteye Bir Mail At Oto Zaten Gerekeni Yaparlar Ha Yinede Etmediyse Gelsin Geri GÖnderirsin Paranıda Geri Alırsın Sorun Olmaz YaniSıkıntı o değil kabul etmiyorlar diyolar ki gonderdik geliyor diye iptal işlemini geciktiriyorlar
Önemli olan fiyatı değil piyasada bulunmayan bi ürün ve o lazım olunca gitti gidiyora baş vuruyorum