bu site çıldırmış

Sponsorlu Bağlantılar

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
bu site çıldırmış
arkadaşlar sizce bu site doğrumu telefonlar sudan ucuz s4 1000 ip5 900 tl

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Bazı Büyük Firmalar Sürümden Kazanmak Amaçlı Birtakım İndirimler Yapabiliyor Ama Araştırmaktada Fayda var Mesela GM Discovery 600 TL Neden Ucuz Hem Tutulmak İçin Hemde Çok Satıldığı İçin Sürümden Kazanıyor

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Bazı Büyük Firmalar Sürümden Kazanmak Amaçlı Birtakım İndirimler Yapabiliyor Ama Araştırmaktada Fayda var Mesela GM Discovery 600 TL Neden Ucuz Hem Tutulmak İçin Hemde Çok Satıldığı İçin Sürümden Kazanıyor
yorumlarda site yönetimi milletle olumlu cevaplar veriyor orjinal diyorlar s4 1000 tl ip 5 1000 tl garip

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
O yorumları büyük ihtimal sahte hesaplar ile kendileri atmıştır. Usenmeyip sahte bir mail adresi alıp siteye kayıt oldum ; ve en son kapida teslimat seçeneğini seçip islemi tamamladım . Adamların bana kesmiş olduğu faturada telefon fiyatı ne ise o görünüyordu , yani faturaya vergi filan betimlenmemisti. Adamlar resmen sazan avına çıkmış :ehe dikkatli olun kanmayın!!

MaxipmaN

Üye
sazan.avi iphone s4ten nasıl ucuz oluyo ya :ehe

Puck

Puck

Üye
Böyle sitelere güvenebilen var mı acaba , ilginç ...

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Birde kvk garantili demiş,yok artık

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar telefonları direkt olarak Amerika'dan ve Kore'den getirseler. Yani vergi ödemeseler bile daha yüksek rakamları bulur.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
adresi yaziyo illa ucuza getircekseniz gidip bi bakin uckagit yoktur kacaktir belki

Anil-D

Anil-D

Üye
acayip ucuzmus

saruman_me

saruman_me

Üye
100 kişiyi tokatlasalar iyi para :D

• Beğen
Tepkiler: sinatt_28
LimePie

LimePie

Üye
yok ya bu siteden hiç bir şey alınmaz fake duruyor sakın tuzağa düşmeyin

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
note 2 ıphone 5 900 tl :d: :kop2:

kaan200520

Üye
meraktan kapıda odeme secenegıyle sıpariş verdım bakalım aslı varmısmıs :D ama sartlı kargo gelır acar garanti ve ıme kontrolu yapar alırım :D dedım bı cevap gelmedı bakalım sonuc ne olcak bılgısını verırım :D

marist

marist

Üye
İnsanları kandırmaya çalışan o kadar çok insan varki nasıl inanır insan.

Anil-D

Anil-D

Üye
bunlara ınanmayalım

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
meraktan kapıda odeme secenegıyle sıpariş verdım bakalım aslı varmısmıs :D ama sartlı kargo gelır acar garanti ve ıme kontrolu yapar alırım :D dedım bı cevap gelmedı bakalım sonuc ne olcak bılgısını verırım :D

Gelişmeleri merakla bekliyorum :D

esokmen

esokmen

Üye
olmaz o iş kardeşim

Üst Alt