Bu Sistem Ne Kadar Eder?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu Sistem Ne Kadar Eder?
AMD Athlon 2800,
512 MB 400 mhz DDR Ram,
Asus KT600 Anakart,
128 MB Fx 5600,
Samsung 80 GB 7200 Rpm İde,
Asus 16X Dvd Room,
Lg 52*32*52 Cd-rw,
Speedcom 56k V90 Modem,
ASUS AAM6010EV-M USB COMBO ADSL MODEM
1.44 MB Floppy,
Hp 3650 Printer,
Everest 0327 Kulplu Kasa,
Creative Webcam,
Quake Klavye ve A4tech mouse,

Ayrıca bunlardan hariç olarak Sony HS53-L ve Philips MMS 430 2+1 Hoparlör ne kadar eder.? Tüm parçalar tek tekte satılabilir hepsi beraberde bunların fiyatı ne kadar eder.? 1 ay kadar sonra satmayı düşünüyorum..

Shadowman07

Shadowman07

Üye
komple sistem 600 eder..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mönitör ve hoparlör hariç değil mi?

Shadowman07

Shadowman07

Üye
evet...

perfectlover

Üye
<span style="font-family:Verdana">650 dolar civarı ediyor. Monitörü de katarsan (15 inch katod tüplü ekran üzerinden ortalama olarak) 700-750 &#036; arası bir fiyat ediyor.
</span>

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben bu sistemi satacam nasıl yani 650 dolara mı satabilirim. Monitör ayrıca lcd ekran onları ayrı satacam veya satamayacam ilk olarak yukarıdaki sistemin ederi lazım bana..

Shadowman07

Shadowman07

Üye
650 dolar etmez ya..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sanırım başka yorum yapacak yok..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(perfectlover &#064; May 16 2006, 11&#58;13 PM) [post=335992]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<span style="font-family:Verdana">650 dolar civarı ediyor. Monitörü de katarsan (15 inch katod tüplü ekran üzerinden ortalama olarak) 700-750 &#036; arası bir fiyat ediyor.
</span>
[/b][/quote]

650 dolar değil de YTL demek istedin galiba? 650 - 700 YTL&#39;ye gider bana göre..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bana 530&#39;a satarsan öpte başının üstüne koy dedilerde o yüzden srouyorum pek anlamam fiyatlardan 650-700&#39;e gidiyorsa satılığa çıkartayım yavaş yavaş..

Naparsınız öss belası.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sana onu diyen şahıs, bu özellikli bilgisayarı bulsun; sonra da öpsün kafasının üstüne koysun. Manyak mıdır nedir.

Ücra köşe bilgisayarcılarından kaç Ahmet, seni yer onlar.

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 17 2006, 12&#58;44 AM) [post=336061]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>Ücra köşe bilgisayarcılarından kaç Ahmet, seni yer onlar.[/b][/quote]
Bir kez başına geldi zaten; uğramaz bir daha oralara...

perfectlover

Üye
Bilgisayar parçalarında dolar üzerinden konuşa konuşa aklımız da elimiz de dolara alışmış. YTL yazacaktım, kusura bakmayın. 650-700 YTL arası.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(perfectlover &#064; May 17 2006, 12&#58;58 AM) [post=336067]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bilgisayar parçalarında dolar üzerinden konuşa konuşa aklımız da elimiz de dolara alışmış. YTL yazacaktım, kusura bakmayın. 650-700 YTL arası.
[/b][/quote]

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O fiyatı forumlarda verdiler..

Neyse 650-700 Etmesi benim için Yeterli inşallah satabilirim..

MiCoX

Üye
vaLLa öss Karıştırmış akLını hani bi adlsyi Kapatıyosun bi pc yi satıyosun yakında Evi satılığa Çıkartma:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaten öss için neti kapatınca pc ninde bir anlamı kalmayacak benim için satıcam ve öss geçince kral bi sistem kurarım artık..

perfectlover

Üye
İnşallah satarsın. Gerçi senin OSS ye bir sene var daha. Ama eğitimden önemli mi? Sen iyi bir yeri kazan da sonra tekrar toparlarsın bir sistem.

RockFord Fosgate

Üye
tas catlasın 600-700ytl daha fazla kımse wermez

teenwolfx

Üye
Senin sisteme benzer bir sistemin sıfır fiyatı aşağıdadır buna göre kendin fiyatını belirle.
Ancak bu sistemin seninkinden teknoloji olarak daha ileride olduğunu unutma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...