Bu Sistem Nasıldır Arkadaşlar Bır Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Bu Sistem Nasıldır Arkadaşlar Bır Bakın
Merhaba arkadaslar ben bir pc siparişi verdim pc m ın parçaları sunlar bu parçalara bakarak iyimi kötümü yorum yazarsanız sevinirim

İşlemci:İntel Core İ5 3.10 Ghz 6MB 1155p (850Mhz Vga)
Anakart:Asus P7H55-M LX
Ekran Kartı:Axle 9800GT 1 GB 256 BİT DDR3 1333 MHZ S+GL+16X 1156p
Bellek:Kingston 4gb (2x2) 1333 mhz ddr3 dual kit cl9
Sabit Disk:samsung 3.5 1 tb g3 station usb 2.0/siyah
Kasa:Aopen T5 400w peak kasa Ü

Arkadaşalr yorumlarınızı beklıyorum he bu arada ekran kartı ıyımıdır kotumu ayrıca onunla ılgılıde yorum beklıyorum yanı şu
en yenı oyunları kaldırırmı Nfs Shift veya Gta4 gibi acil yorumlarınızı beklıyorum:allalla:

fireman87

fireman87

Üye
Arkadasım keske sipariş vermeden önce bi danışsaydın.. Bilgisayarın vasat ötesi.. İşlemciyi i5 2500 k yapabiliyorsan yap.. Ekran kartını GTX460Tİ veya üzeri yapmalısın.. Su anki ekran kartın çok eski oynarssın oynarsında çok iyi grafiklerle oynayamazsın..

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Yapma yaa Vasat ötesi derken çokmu kötü Yani bütcem 1200 dü bnde boel bişe yaptım harbıden çokmu kotu

fireman87

fireman87

Üye
Sipariş verdiysen iptal et, bütçeni ver ona göre bişey çıkaralım sana.

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
1200 tl param var fakat iptal etmem biraz zor hatta edemem yanı bu pc yenı oyunları kaldırmazmı arkadasım bn o kadarda profesyonel pc si isetmıorum

fireman87

fireman87

Üye
Ekran kartını biraz yükseltsem iyi olucaktı.. GTX serisi alsan..

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Sadece ekran kartımmı kotu olmadı pc yı topladıkları zaman derım adamlara ekran kartını değişebiliosmu diye arkadasım sunu solermısın bana bu sistem yeni çıkan oyuları rahatlıkla kaldırırmı ?

fireman87

fireman87

Üye
Rahatlıkla kaldırır ama çok iyi bi grafikle oynayamazsın sanırım.. O kadar para vericeksen daha ileriye dönük sistem almalısın yazık etme parana.

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Bu ekran kartından şupeliydim zaten pekii bu pc bana kaç yıl dayanır iyi bir kullanıyıcımdır

fireman87

fireman87

Üye
Sen siparişi iptal et, adamlar sana sağlam sistem toplamamış.. ama seni 2,3 sene götürür yani..

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Siparişi iptal edemem çunku adama dun verdım sıpariş cuma günü yanı yarın alcam şimdi parçalar gelmıstır bile

----------Eklendi @ 17:54:06 ---------- Yazıldı @ 17:49:27 ----------

Olmadi ilerde Ekran kartıı değiştiririm

fireman87

fireman87

Üye
aricaksın diceksin böyleyken böyle, siparişi iptal ediyorum.. Bu senin hakkın bi ara tüketici haklarını oku.. Bilgisayar almak içinde bu kadar acele etme..

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Merhaba arkadaslar ben bir pc siparişi verdim pc m ın parçaları sunlar bu parçalara bakarak iyimi kötümü yorum yazarsanız sevinirim

İşlemci:İntel Core İ5 3.10 Ghz 6MB 1155p (850Mhz Vga)
Anakart:Asus P7H55-M LX
Ekran Kartı:Axle 9800GT 1 GB 256 BİT DDR3 1333 MHZ S+GL+16X 1156p
Bellek:Kingston 4gb (2x2) 1333 mhz ddr3 dual kit cl9
Sabit Disk:samsung 3.5 1 tb g3 station usb 2.0/siyah
Kasa:Aopen T5 400w peak kasa Ü

Arkadaşalr yorumlarınızı beklıyorum he bu arada ekran kartı ıyımıdır kotumu ayrıca onunla ılgılıde yorum beklıyorum yanı şu
en yenı oyunları kaldırırmı Nfs Shift veya Gta4 gibi acil yorumlarınızı beklıyorum:allalla:

Anakart ile Ekran kartı bilgilerini karıştırmışsınız. Zaten Anakart yongası, İşlemciye uyumsuzdur. Anakartın desteklediği sokete göre İşlemci alınmalıdır. İşlemci 1156p Anakart soketini desteklemelidir. Bu durumda Anakart yongasını İşlemciye göre almalısınız.

Ekran kartı bakımından bakacak olursak GeForce 9800 GT 1GB 256 Bit DDR3 Ekran kartı, doğru bir Sistem ile beraber söylediğiniz oyunları maksimum detaylar da oynatacak güce sahiptir. Fakat söylediğiniz oyunlar yeni değildir. GTA IV 2008'de, Shift ise 2010'da çıkmıştır. Onun için 1GB bellek ve 256 Bit veriyoluna sahip bir Ekran kartı, yeterli performans verir.

Ayrıca PSU en az 500 Watt olmalıdır ki... Donanımlara yük bindiği zaman yeterli güç sağlanabilsin.

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ozaman adama diyim sadece ekran kartını değiştirsin sen bana 1 gb lik 256 bit ik gusel bi ekran kartı solesen bende adam diyim bu ekran kartından koycam diye

----------Eklendi @ 18:00:14 ---------- Yazıldı @ 17:58:18 ----------

Pc Mühnedisi kardeşim allah senden razı olsun içimi oel bi rahatlatıınkı evet doru lıste yanıdma olamdığı için paröaları karıstırmıs olabilirim ama işlemcim oydu anakartım biraz değişik olabilir ama gerçekten içimi rahatlattın çok saol bu arada dolgona arkadaşımızın dediklerine katılıyormusun ?

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Kardeşim ozaman adama diyim sadece ekran kartını değiştirsin sen bana 1 gb lik 256 bit ik gusel bi ekran kartı solesen bende adam diyim bu ekran kartından koycam diye

----------Eklendi @ 18:00:14 ---------- Yazıldı @ 17:58:18 ----------

Pc Mühnedisi kardeşim allah senden razı olsun içimi oel bi rahatlatıınkı evet doru lıste yanıdma olamdığı için paröaları karıstırmıs olabilirim ama işlemcim oydu anakartım biraz değişik olabilir ama gerçekten içimi rahatlattın çok saol bu arada dolgona arkadaşımızın dediklerine katılıyormusun ?

Bu İşlemciye göre şu Anakart uygundur:

ASUS P8H61 H61 B3 DDR3 1333MHz 16x ( Lga1155 )

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Pc Muhendısı ya kasa 400w lsiteye baktımad 400 w yani acaba pc yı toplayanmı işi bılmıyo buyuk bi mağzada toplatıyom işi bilmediğini zannetmem

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Pc Muhendısı ya kasa 400w lsiteye baktımad 400 w yani acaba pc yı toplayanmı işi bılmıyo buyuk bi mağzada toplatıyom işi bilmediğini zannetmem

Bilgisayarı toplayan kişi, hangi mağazada çalışıyor? Büyük ihtimalle Donanımları birbirine karıştırmış ve işlevleri hakkında bilgisi yok. Onun için Anakart ile İşlemcinin uyumsuz olduğunu, bilgisayarı toplayan kişiye belirtin.

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
O parçaları ben karıştırıyor olabilirim liste yanımda değil ondan anakart la işlemcinin uyumsuz olmasını pc açıldığında nasıl anlarıs

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
O parçaları ben karıştırıyor olabilirim liste yanımda değil ondan anakart la işlemcinin uyumsuz olmasını pc açıldığında nasıl anlarıs

Bilgisayarı açmanıza gerek yoktur. Zaten 1156p destekli Anakart soketine, 1155p İşlemci takamazsınız. Zorla taksanız bile buna bağlı olarak bilgisayar açılmaz. Muhtemelen Donanımları karıştırıyor olabilirsiniz veya hangi Donanımları aldığınızdan tam olarak emin olun.

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
    Konu Sahibi
Benim için daha iyi yarı gitcem nasıl olsa eğer uyumsuzsa iptal ederim ama sanmıyorum ben yanlıs parçayı solemısımdır.

----------Eklendi @ 18:18:46 ---------- Yazıldı @ 18:11:50 ----------

Pekii şu 400w kasa konusunu ne yapıcağız 400 wolt benım bıldığım beslıyor yanlış anlamayın işinize karısmıyorum bu konuda sızın gıbı bılgım yok ancak 400 wolt oludğunu bılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt