L-LumieRe
Üye
Tamam kardeş sana resmini göndereceğim akşam.
Ekran kartını hd5750 de karar kıldık o zaman ben hep nvidia bakmıştım ama eliyorum onları
Dediğin gibiyse e7200 de fazlasıyla yetecek bana inşalllah(ama ikinci el bulursam uygun bişey e7500 alırım)
PSU zaten 90-100 lira birşey gerekirse alacaz napalım. O kadar masraf edip sonunda hayal kırıklığı yaşamamak için paradan kaçmamak lazım.
Bilgisayarda 2. el asla tavsiye etmem. Aslında asla 2. el tavsiye etmem desem daha doğru olur. Sıfır alırsanız garantisi olur ve ücretsiz servis sağlarsınız.
2. El q6600
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilgilenirsin belki gördüm söyleyeyim dedim
----------Eklendi @ 02:11:45 ---------- Yazıldı @ 02:08:52 ----------
Reklam olarak gorulmesin link mecburen yardım amaçlı
----------Eklendi @ 02:47:46 ---------- Yazıldı @ 02:11:45 ----------
bu arada yukardakı lınkte ıslemcıyı satan kısı guvenılır bır kısıdır.
Forumda bırcok alım satım yapmıstır.
Ve para bulursam bende 2x2gb khx alıcam aynı kişiden..
ozaman hersey tamam.
Istersen ben ıslemcıyı satan arkadasa mesaj yazayım ıslemcının durumunu fıyatını sorayım.
Yada sen kendın mesaj gonder..
Eray işlemcı hakkında senın görüşün nedir. ??
ozaman hersey tamam.
Istersen ben ıslemcıyı satan arkadasa mesaj yazayım ıslemcının durumunu fıyatını sorayım.
Yada sen kendın mesaj gonder..
Eray işlemcı hakkında senın görüşün nedir. ??
uygundur ancak hala şuan kullandıgınız power hakkında bilgimiz yok...Ben mesaj gönderdim arkadaşa fakat sende gönderebilir misin bekletsin bikaç gün başkasına gitmesin
Kardeş senin önerdiğin PSUyu da listeye ekliyoruz değil mi alacağım parçalar için uygun yani ?
4 çekirdek desteklemeyen oyunlarda E7500'den çokta farklı değil açıkçası. Tabi bu yeni oyunlar için geçerli değil artık her oyun 4 çekirdek desteğiyle geliyor. Yani eski oyunlarda (2 yıllık falan) çok çok bir farkları yok. Fakat uygulamalarda 4 çekirdeğin avantajı var. Q6600 daha çok güç tüketiyor fakat overclock performansı süper. E7500 yerine E8400 olsa kesinlikle Q6600'ün yerine E8400 derdim. Yinede Q6600 iyi bir seçim gibi.
uygundur ancak hala şuan kullandıgınız power hakkında bilgimiz yok...
Q6600 için bende bir mesaj gönderdim ama daha tanışamadım..
benimde ramler için gönderdiğim pc için cevap bekliyorum
eğerki power 400 watt gerçek güç veriyorsa HD5750 alıyorsunuz 500watt a gerek kalmayabilir....
peki 2. el olması yönünden ?
bence temiz oldugu süreceki, OC olmamıştır yazılmış. kaçırılmicak nimet düşüncesindeyim..
e8400 2 çekirdekli olmasına rağmen iyi performans veriyor bu nedenle q6600 den iyi denilebilir..E8400 iki çekirdekli değil mi Q6600 dan nasıl iyi oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?