Bu Şimdi sereFsizLik mi soykırım mı DiNimize HakareT mi Hangisi.?!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Bu Şimdi sereFsizLik mi soykırım mı DiNimize HakareT mi Hangisi.?!!
israil ordusu askerleri, kurdukları "Sessizliği Bozmak" adlı örgütle işledikleri insanlığa karşı suçları kamuoyuna açıkladı. Bu suça ortak olan israilli askerler artık barış için caLısıyorLarmıs.!
Shaul, "Hemen duruma alışıyorsunuz. Örneğin; bir futbol maçını seyretmek istediğimizde, uydu anteni olan bir evi gasp edip, aileyi de odaya kilitledikten sonra maçı seyrediyorduk. Buna benzer şeyleri her asker yaptı" şeklinde konuştu.
İsrail askerleriyle arasında Mescid-i `da yine çatışma çıktı.

Mescid-i Aksa`nın elektriklerinin kesilmesinden sonra suları da kesildi. Mescid-i Aksa`nın hemen yakınından dumanlar yükseliyor. `te tutuklanan Filistinlilerin sayısı 25`e yükseldi. İsrail askerleri, Mescid-i Aksa`nın avlusuna bir kez daha girdi. üyesi Abdulcebbar Said, fanatik Yahudi örgütlerin ardı kesilmeyen saldırılarına karşı dünyadaki müslümanların harekete geçmesini istedi. gençlerle İsrail askerlerinde çatışma çıktı. Kudüslü gençler, İsrail askerlerine taşlarla saldırıyor. İsrail, Mescid-i Aksa`nın çevresini askeri bölge ilan etti. Giriş ve çıkışları tamamen yasakladı. İsrail askerleri, süpriz bir şekilde geri çekiliyor. Askerlerin, kapısı bölgesinde toplandığı gözlemlendi. kapısı bölgesindeki Kudüslülerle İsrail askerleri arasında çatışma çıktı. Mescid-i Aksa`da yaralananların sayısı 15`i aştı. Mescid-i Aksa`ya düzenlenen baskında, 10 yaralandığı bildirildi. İsrail askerleri, Mescid-i Aksa`da itikafa giren bulunduğı namazgah bölümüne baskın yapabilmek için merdivenlerle Aksa`ya tırmanıyor. İsrail askerleri son dereceli tehlikeli bir adım attı. İsrail askerleri az önce Mescid-i Aksa`da ezan okunan odaya saldırdı. Odanın yıkıldığı yönünde haberler geliyor. Kaynaklara göre bundan sonra ezanlar, Mescid-i Aksa`nın içerisinden okunamayacak. Ne deNebiLir ki..:off::angry:

• Beğen
Tepkiler: ofdoganoz ve Onur Saka

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşlar yorumlarınıza dikkat edin lütfen. Bu konu çok güzel bir tartışma konusu. Bana konuyu kilitletmek zorunda bırakmayın

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Kısaca ; ' Başlıktakilerin Hepsi ' :oke:

ekc-103

ekc-103

Üye
ya yanlıs mesaj yazmak istemiyorum baslıktakiler cok az bile...:off:

zehircbbb

zehircbbb

Üye
    Konu Sahibi
Ben ne hakLa yaptıkLarını anLamıyorum kı..İsraiL nuFusu yok ya .. KımLerin arkaLarında oLduguNu bıLdgmız haLde boyLe oTurup sadece Tartısıyoruz.. bide basbakan acıkLama yaPmıs.. böyLe insanLık sucLarının oLdugu yerde biz yokuz gbısınden bısey soyLemıs.. Allah'm sen akıL fıkır ver..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt