MrCommanDTr Emekli Yönetici DeEenzameMan arkadaşım mesajını ben düzenledim ikinci kez yazmışsın bu sefer mesajı sildim. Saçmalamayın vs bu tür laflar bir kişinin yorumu için yanlış sözler. Yorum kişiye aittir ve tamamen kişiseldir. Konu devam edebilir. İyi forumlar.
DeEenzameMan arkadaşım mesajını ben düzenledim ikinci kez yazmışsın bu sefer mesajı sildim. Saçmalamayın vs bu tür laflar bir kişinin yorumu için yanlış sözler. Yorum kişiye aittir ve tamamen kişiseldir. Konu devam edebilir. İyi forumlar.
hikmet366 Üye http://www.maxicep.com/pc-yazilim-h...ar-dunyanin-en-zengin-insani-oldu-801297.html bir Bakın
tapatalk Üye hikmet366' Alıntı: http://www.maxicep.com/pc-yazilim-h...ar-dunyanin-en-zengin-insani-oldu-801297.html bir Bakın Genişletmek için tıkla ... apple exxon google ın değerleri microsofttan yüksek bill gates ne alaka
hikmet366' Alıntı: http://www.maxicep.com/pc-yazilim-h...ar-dunyanin-en-zengin-insani-oldu-801297.html bir Bakın Genişletmek için tıkla ... apple exxon google ın değerleri microsofttan yüksek bill gates ne alaka
DeEenzameMan Üye tapatalk' Alıntı: apple exxon google ın değerleri microsofttan yüksek bill gates ne alaka Genişletmek için tıkla ... Nasil ne alaka Bill Gates mahalle muhtari degil, Microsoft'un CEO'su degil mi?
tapatalk' Alıntı: apple exxon google ın değerleri microsofttan yüksek bill gates ne alaka Genişletmek için tıkla ... Nasil ne alaka Bill Gates mahalle muhtari degil, Microsoft'un CEO'su degil mi?
tapatalk Üye DeEenzameMan' Alıntı: Nasil ne alaka Bill Gates mahalle muhtari degil, Microsoft'un CEO'su degil mi? Genişletmek için tıkla ... Steve Ballmer öldü heralde
DeEenzameMan' Alıntı: Nasil ne alaka Bill Gates mahalle muhtari degil, Microsoft'un CEO'su degil mi? Genişletmek için tıkla ... Steve Ballmer öldü heralde
DeEenzameMan Üye tapatalk' Alıntı: Steve Ballmer öldü heralde Genişletmek için tıkla ... Sen Bill Gates'i bi arastir...
tapatalk' Alıntı: Steve Ballmer öldü heralde Genişletmek için tıkla ... Sen Bill Gates'i bi arastir...
tapatalk Üye DeEenzameMan' Alıntı: Sen Bill Gates'i bi arastir... Genişletmek için tıkla ... tövbe tövbe Bill gates bu isleri birakali çok oldu
DeEenzameMan' Alıntı: Sen Bill Gates'i bi arastir... Genişletmek için tıkla ... tövbe tövbe Bill gates bu isleri birakali çok oldu
[ENGİN] Üye DeEenzameMan' Alıntı: Sen Bill Gates'i bi arastir... Genişletmek için tıkla ... Bill Gates kurucu idi emekli oldu ceo işine elop'un kanka'sı ballmer bakıyor artık
DeEenzameMan' Alıntı: Sen Bill Gates'i bi arastir... Genişletmek için tıkla ... Bill Gates kurucu idi emekli oldu ceo işine elop'un kanka'sı ballmer bakıyor artık
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: konu buraya nasıl geldi yahu... Genişletmek için tıkla ... Konu dagıtma işine Ali bakıyor
OttomaN TigeR' Alıntı: konu buraya nasıl geldi yahu... Genişletmek için tıkla ... Konu dagıtma işine Ali bakıyor
PriZm Üye [ENGİN];6110448' Alıntı: Konu dagıtma işine Ali bakıyor Genişletmek için tıkla ... Saygılar
OttomaN TigeR Üye Konu Sahibi [ENGİN];6110448' Alıntı: Konu dagıtma işine Ali bakıyor Genişletmek için tıkla ... O zaman sıkıntı yok abi.
[ENGİN];6110448' Alıntı: Konu dagıtma işine Ali bakıyor Genişletmek için tıkla ... O zaman sıkıntı yok abi.
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman sıkıntı yok abi. Genişletmek için tıkla ... Espiriler konuların hararetini alır arada bir dagıtmak lazım
OttomaN TigeR' Alıntı: O zaman sıkıntı yok abi. Genişletmek için tıkla ... Espiriler konuların hararetini alır arada bir dagıtmak lazım
enterneoll Üye google gibime geliyor ama microsoft batmaz sadece telefon işlerinden elini çeker olur biter