Bu Savaşı Kim Kazanır? (Microsoft&Google)

Microsoft & Google ?

• Microsoft

Kullanılan: 15 51.7%
  • Google

Kullanılan: 14 48.3%

• Kullanılan toplam oy
    29

PriZm

Üye
Böyle birşey olacağını haftalar öncesinden wp forumunda yazmıştım ama karşılığında çok düzgün cevaplar almıştım! (!!)

Bu arada güldürmeyin insanı.Microsoft Google ve bütün hizmetlerine erişimi keserse zararlı taraf google değil Microsoft olur.Google varken kimse bing kullanmak istemez, Hotmail zaten eskidi, Drive denemelerime göre daha hızlı..

Kim demis ya kimse bing kullanmaz? Adamlar bosami yapmis? Ayrica bilmeyenlere soyleyeyim microsoft bi ara erisimi kesmisti maps.google'a wp'lar icin

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İki firmada birbirlerine muhtaçlar o yüzden iki firma da kazanacak siz kavga ettiğiniz ile kalacaksınız. Yorumlarınıza dikkat edin arkadaşlar.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Indirmeye izin vermese microsoft hakli google yapmamış biz yapalim insanlari magdur etmeyelim dedi derimde. İndirme özellikli youtube mu yapılır. Google sonuna kadar haklı istese dava bile acabilir bu konuda

Dava açarsa google ceza yer, çünkü yaptığı rekabeti baltalamak ve Amerika da bu işin cezaları çok ağır.

Konu Sahibi
Arada ankete'de oy verseydiniz iyiydi.

Ben google'ciyim gökhan dayı

pRime.

Üye

Dava açarsa google ceza yer, çünkü yaptığı rekabeti baltalamak ve Amerika da bu işin cezaları çok ağır.
Yoo nokia apple'a bal gibi amerika içerisinde dava açtı ve kazandı. kimse de ceza kesemedi.

- - - Eklendi - - -

sen ısrarla dava açacak diyordun. dava açılmadı. sadece uygulamayı kaldırmasını istiyor.

- - - Eklendi - - -

ayrıca google'a tekelci pislik diyen arkadaşa baya bir güldüm. microsoft çok masum bir şirketmiş gibi sanki...

[ENGİN]

Üye
Microsoft bitmez merak etmeyin google'nin androidi varken?

papakudioflu

Emekli Yönetici
it it'i ısırmaz diye çok güzel bir atasözümüz var. Bu konu da bir şekilde kapanır. Microsoft yaptıgının etik olmadıgının farkında ama google da malesef şikayet edemiyor. Zaten Larry Page konuyu yumaşatan ılımlı aciklamalar yaptı gecen geceki google konferansında.

Tepkiler: antdn, MrTech ve OttomaN TigeR
    Konu Sahibi
Değerli yorumunuzla şeref verdiniz konuya efenim.

Tepkiler: MrTech

tapatalk

Üye
La YouTube a tarayicidan girilmiyo mu? Giriliyo ne bu dert

PriZm

Üye
O da yakındır herhalde..

Konu Sahibi
La YouTube a tarayicidan girilmiyo mu? Giriliyo ne bu dert
Burada ki La!!! bana atfen yazıldıysa ki öyle olmadığını umuyor ve seni ivedi bir şekilde üsluba davet ediyorum sevgili Can.

Evet giriliyor, fakat neden orijinal Windows phone uygulaması varken tarayıcı kullanılsın ki!

tapatalk

Üye

La derken ortaya şive manasında