Bu Şahıs kim?????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sanırım rumuzu admin, ayrıca 2004 de başlamış üyeliği, yani saolsun o da bir maxicep ci

a21a

Emekli Yönetici
Admin bizim başımızın tacı.. gözümüzün nuru.. gerçi böyle bir şahıs yok ama çok işimize yarıyor..
Forumda bazı bilgileri, istatistikleri hesaplamak için oluşturulmuş bir sanal üye.. bu bilgiler ışığında
yöneticiler olarak işimizi daha kolay yapıyoruz..

Samsunspor

Emekli Yönetici
Vay beee ! Bu bir nevi akıllı robot

Salihyet

Üye
Robot demeyelim , gücüne gitmesin..

Bu kişiye arkadaşlık önerisi göndermiştim forumstar ı yazmaya başlamadan önce, kabul etseydi onunla arkadaşlığımıza adıyacaktım yazıyı

Robot demeyelim , gücüne gitmesin..

Bu kişiye arkadaşlık önerisi göndermiştim forumstar ı yazmaya başlamadan önce, kabul etseydi onunla arkadaşlığımıza adıyacaktım yazıyı

Bide şimdi gönderelim bak bende göndereceğim belki kabul eder...Bi Admin Tanıdığımız olsun...

Dürüst ol ne anladın ben bişi anlamadımda

abi ben bunu biliyorum siteyi ilk açarken e malum forum sitesi dolayısıyla bi üyesi olması lazım onun için siteyi açan kişi admin olarak üyelik açmış oluyor.yani şöyle o kişi aslında sitenin sahibi.siteyi açarken host aldıgı yer bundan üyelik istemiş bu da siteyi kurarken üye olmuş.dolayısıyla sitedeki herşeyimiz onun elinde isterse siteyi bugün siler yok eder isterse de üyeleri siler.yani aslında sitenin sahibi o...umarım anlatabildim

Dürüst ol ne anladın ben bişi anlamadımda

İyi Yakaladın

--------------- Ekleme ---------------

Evet bende kücük bir araştırma yaptım ve sonuç senin dediklerin gibi çıktı....
Herseyimizle ona bağlı ve muhtacız....

Samsunspor

Emekli Yönetici
Seni Seviyoruz, AdMİN

erfc20

Üye
öf be admine bak 1 mesaj atmıs

Praetor

Emekli Yönetici
Phantom of the MaxiCep

Gerekli açıklamalar yapılmıştır ve konu gitgide muhabbete dönüşmeye başlamıştır.
Bu nedenle konu kilitlenmiştir.
(Negative yazacaksa bir şey yazar, kilit işlemiyor ona de olsa, Houdini Ozan )

Ozan

Admin
Admin, siteyi açarken mecburi olarak ilk girişe sahip üyeyi olusturdugumuz bir kullanıcı. Sitede hiçbir rolü yok normalde üyedir ancak şu sıralar özel birkaç işlem için admin görünüyor ara sıra böyledir ama ne oldugundan ziyade kim oldugu önemlidir. Admin kullanıcısı da bana aittir. Ayrıca en yetkili üye nick olarak Negative' dir : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...