Bu Şahıs kim?????????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sanırım rumuzu admin, ayrıca 2004 de başlamış üyeliği, yani saolsun o da bir maxicep ci

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Admin bizim başımızın tacı.. gözümüzün nuru.. gerçi böyle bir şahıs yok ama çok işimize yarıyor.. :)
Forumda bazı bilgileri, istatistikleri hesaplamak için oluşturulmuş bir sanal üye.. bu bilgiler ışığında
yöneticiler olarak işimizi daha kolay yapıyoruz..:oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Evet ve de sitenin ilk üyesi ....

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Vay beee ! Bu bir nevi akıllı robot ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
Robot demeyelim , gücüne gitmesin.. :)

Bu kişiye arkadaşlık önerisi göndermiştim forumstar ı yazmaya başlamadan önce, kabul etseydi onunla arkadaşlığımıza adıyacaktım yazıyı :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Robot demeyelim , gücüne gitmesin.. :)

Bu kişiye arkadaşlık önerisi göndermiştim forumstar ı yazmaya başlamadan önce, kabul etseydi onunla arkadaşlığımıza adıyacaktım yazıyı :ehe

Bide şimdi gönderelim bak bende göndereceğim belki kabul eder...:coold::coold:Bi Admin Tanıdığımız olsun...

Solamente

Üye
Dürüst ol ne anladın :ehe :ehe ben bişi anlamadımda :D

burak9400

burak9400

Üye
abi ben bunu biliyorum siteyi ilk açarken e malum forum sitesi dolayısıyla bi üyesi olması lazım onun için siteyi açan kişi admin olarak üyelik açmış oluyor.yani şöyle o kişi aslında sitenin sahibi.siteyi açarken host aldıgı yer bundan üyelik istemiş bu da siteyi kurarken üye olmuş.dolayısıyla sitedeki herşeyimiz onun elinde isterse siteyi bugün siler yok eder isterse de üyeleri siler.yani aslında sitenin sahibi o...umarım anlatabildim:D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Dürüst ol ne anladın :ehe :ehe ben bişi anlamadımda :D

İyi Yakaladın:ehe:ehe:ehe

--------------- Ekleme ---------------

abi ben bunu biliyorum siteyi ilk açarken e malum forum sitesi dolayısıyla bi üyesi olması lazım onun için siteyi açan kişi admin olarak üyelik açmış oluyor.yani şöyle o kişi aslında sitenin sahibi.siteyi açarken host aldıgı yer bundan üyelik istemiş bu da siteyi kurarken üye olmuş.dolayısıyla sitedeki herşeyimiz onun elinde isterse siteyi bugün siler yok eder isterse de üyeleri siler.yani aslında sitenin sahibi o...umarım anlatabildim:D

Evet bende kücük bir araştırma yaptım ve sonuç senin dediklerin gibi çıktı....:coold::coold:
Herseyimizle ona bağlı ve muhtacız....:):)

passiv€ aggressiv€

Üye
vay be ilk üye he :eheAdmin:kop:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Seni Seviyoruz, AdMİN :)

erfc20

erfc20

Üye
öf be admine bak 1 mesaj atmıs :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Phantom of the MaxiCep :)

Gerekli açıklamalar yapılmıştır ve konu gitgide muhabbete dönüşmeye başlamıştır.
Bu nedenle konu kilitlenmiştir.
(Negative yazacaksa bir şey yazar, kilit işlemiyor ona de olsa, Houdini Ozan :ehe)
:locked:

Ozan

Ozan

Admin
Admin, siteyi açarken mecburi olarak ilk girişe sahip üyeyi olusturdugumuz bir kullanıcı. Sitede hiçbir rolü yok normalde üyedir ancak şu sıralar özel birkaç işlem için admin görünüyor ara sıra böyledir ama ne oldugundan ziyade kim oldugu önemlidir. Admin kullanıcısı da bana aittir. Ayrıca en yetkili üye nick olarak Negative' dir : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt