Xelord
Üye
hm adroide pek sıcak bakmıyorum nedense donmalardan dolayı vs. + 2.el almayı da düşünmüyorum
+ hızlı bir internet ve iyi bir kamera işimi görecektir.
Donmaz usta niye donsun, o dandik arayüzlerden vs, teli biraz kullanmayı öğrendiğinde aktığını görürsün, tabi teline göre de değişir, ayırıca iosu bu konuda biraz şişiriyorlar bir kaç mesaj önce ben de şişiriyordum ama geçen kastı yani evet androide göre daha stabil ama kastı mı kasabilir yani. Ama androide göre daha stabil olduğu tartışılmaz tabi, şöyle de bir şey var androidde takır takır gelişen bir sistem.
Ve güzel kamera istiyorsan biraz daha koyup 4s'e yönelebilirsin? Ama yine üzerine koymuş oluyorsun.
SP'ye bak dedim baktın mı? =)
- - - Eklendi - - -
İphone 3Gs hariç alınır.Yani 4 alabilirsin ama 8Gb hafıza yetmez
En az 16Gb hafıza lazım.
Ve şukadar ekle bunu al bu kadar ekle şunu al gibi şeylere katılmıyorum.
boşuna bütçeyi zorlamaya gerek yok
100 daha 100 daha s4 kadar gider böyle![]()
Aslında doğru diyorsun da ama bir yere kadar olması lazım, bütçeni bileceksin fazla zorlamayacaksın tabi. =)
- - - Eklendi - - -
Androidde takılma yok o firmaların arayüze eklediği saçma şeylerden kaynaklı.Al bir nexus eline yağ gibi akıyor telefon.300 koy nexus 4 al , iphone 4 yanında yavaş kalır ciddiyim.Teknosada telefonu inceleyebiliyorsun sanırım dışardaydı.Eline al o tasarımı o kaliteyi ve hele o yazılımı ve hızı gördüğün an iphone hikaye olur.iPhone 4 eski bir cihaz ayrıca ios 7den sonra en fazla 1 güncelleme alır.Nexus 4 kesin android 6yı bile alacak çünkü arkasında google desteği var ve ram 2 gb.
Haklı, bence =)