Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiBu saatten sonra discovery alınır mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
said32
Üye
Benim ve benim çevremdekilerde de sasua42 nin dediği gibi oldu. Her yerde Fanboyluğunu Yapma Şunun . Oyun konusunda özellikle..
Aşmışsın Artık öyle bir noktadasın ki , Yalanların Kendini Kandırmış.. İndir şu oyunu oyna gör. Gözlerini Nasıl Kandıracaksın Acaba!? Biliyorum bu mesajı da sallamayacaksın,geçiştireceksin en iyisi bir döngüye girmeden uzaklaşmak bu konudan.
mehmettech
Üye
Kavga edecek iseniz özel e geçiniz.Arkadaşın konusunu kirletmeye gerek yok.
Demekki senin şansına onlar çıkmış bende ve benim çevremdeki discovery 16 gb kullanıcılarında senin dedğin şeylerin hiçbiri çıkmadı.Ben burda g2 yi kıyaslamıyorum g2 daha iyi tabi ama hiçbir problem yok bende şuan
Bende kıyaslamak istemedim aslında amacım koloni sahibi arkadaşa para biriktirip discovery elite ve yahut nexus 5 lg g2 yi önermektedir
Örneğin her 5 discoveryden birisinde bu sorunlar var
Bende kıyaslamak istemedim aslında amacım koloni sahibi arkadaşa para biriktirip discovery elite ve yahut nexus 5 lg g2 yi önermektedir
Örneğin her 5 discoveryden birisinde bu sorunlar var