Bu Rezaletin Hesabını Sorun!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Bu Rezaletin Hesabını Sorun!

Bugün Fethiye'de inanılmaz bir rezalete imza atıldı. 12 yaşındaki ilköğretim 6. sınıf öğrencisi kız çocuklarına utanç içinde söylüyoruz ki 'striptiz' yaptırıldı.
Dansöz kıyafetleriyle nasıl bir iğrençliğin ortasında olduğunun farkında olmayan küçücük kızlar aşağıdaki linkten izleyebileceğiniz iğrenç "şov"a alet edildiler.
İlköğretim öğrencilerine türbanlı şov yaptırıldığında gösterdiğimiz haklı tepkiyi bu kepazelik karşısında da gösterelim. Türkiye'yi bu rezilliği kınamaya çağırıyoruz.
Fethiye'de düzenlenen bir eğlence gecesinde ilköğretim öğrencilerinin dansöz ve striptizci gibi sahneye çıkması tepkiye neden oldu. İlköğretim 6. Sınıf öğrencisi dansöz olarak, başka bir ilköğretim öğrencisi de striptizci olarak sahneye çıkınca vatandaşlar gösteriyi alkışlamadı.

Fethiye Salı Pazarı Meydanı'nda dün akşam düzenlenen eğlence gecesinde yerel sanatçılar ve müzik grupları sahne aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise gösterilerin şekli değişti ve sahneye dansçı kızlar çıkmaya başladı.

Saatler ilerledikçe yaş sınırının düştüğü gecede sahneye son olarak iki küçük kız çıktı. İzleyicilerin alkışlarını bıçak gibi kesen ve moralleri bozan olay sonrası sahnede dans etmeye başlayan 12 yaşındaki B.N., profesyonel dansöz kıyafetleri içerisinde alkış almaya çalıştı.

Fethiye Akıncı İlköğretim Okulu 6. Sınıf öğrencisi olduğunu belirten B.N. sahne sonrası kendisine sorulan soruları, "İlk defa dans ediyorum. Yaptığım oryantal dans bence güzel oldu ve izleyenler beğendi" şeklinde yanıtladı.

Daha sonra sahneye çıkan Fethiye Vali Recai Güreli İlköğretim Okulu öğrencisi E.K. ise tabure üzerinde yaptığı striptiz şovuyla herkesi şok etti. Geceye katılanların anlam veremedikleri ikinci dans şov da yaklaşık 5 dakika sürdü. Gösterisi sonrası yaptığı dansı değerlendiren E.K. 'İlköğretim okulu öğrencisiyim ve yaptığım modern dans. Yaşıma göre bu dansa uygun değilim ama annem ve babamdan izin aldım" dedi.

İlçeden hiçbir protokol üyesinin katılmadığı gecede ilköğretim öğrencisi kızları sahneye çıkartarak dans ettiren gecenin organizatörü "Çalışmalarımız alkışlanıyor seneye daha iyisini yapacağız" diye konuştu. Olayın duyulmasının ardından Fethiye Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı doğrultusunda soruşturma başlatıldı.

iOS Developer

iOS Developer

Üye
:kotu::lac:

mservank

mservank

Üye
Bu tür dansı ne küçüklere ne de büyüklere yakıştırırım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:@ tühh be sizin gibi insanlara.

ouSahin

ouSahin

Üye
kız çok profesyonl oynamış..

oryantel dans diye kandırılmış.. yazık o yaştaki bir kıza oynatmaları yazık.

ilerde belki bunun acısını çeker o kız

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
dün haberlerde izledim ve çok kötü oldum...o yaşta kardeşim var..
ya ailesi nasıl izin veriyor anlamıyorum...
öğretmenlere çok değer verdiğim için birşey söylemek istemiyorum..
eee bakana ne demeli...iyi BAKMIŞ....

_KadirşinaS_

Üye
Ş E R E F S İ Z herifleeeeeerrr:@:@:@
Medenilik bu mu? Bir de orada açık arttırma usülü satsalarmış kızları. Hazır sergilermişler nasılsa. Lanet olsun bu insanlara, LANET OLSUN ....

CEREN

CEREN

Üye
en büyük suç ailelerinde tabıkıde bu medeniyet değil
umarım gereği yapılır

hidayet

hidayet

Üye
bu haberi duymuştum :(
herkes yaptığının farkında ve belliki sonucuna katlanmışlar zamanı gelince herkes yaptıklarının bedelini öder içiniz rahat olsun :oku

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu kızın ailesi acaba ne yaptı fotograflarını yada videolarını görünce merak etmiyor değilim hani.

Silent Assassin

Silent Assassin

Üye
Zorla ve ya değil kabul edilemez !

iremm

iremm

Üye
hiç şaşırmadım nedense ailesi izin vermiş üstelik öğretmenler 1 ay önceden yapılacak gösterilerin provasını izliyor düzenliyor ne biliyim birsürü şamata yani herkes gösteride öyle bir olayın olacağından haberdar niye bu kadar şaşırıyorsunuz herzamanki Türkiye bu garipsiyecek bir olay değil eğer bu ülkede 13 yaş grubundan başlayarak genel evlere sürülen genç kızlar varsa eğer bu ülkenin ünv.lerinde bu şekilde olan gösteriler medeniyetlik abidesi olarak gösteriliyorsa tabikide şaşırmadım kim neyi ekerse onu biçer tebrik ediyorum gerçektende tam avrupalı olduk alkışlıyorum :alkis rezalet diye birşey yok ortada kızımız ne güzel dans etmiş hemde modern ayrıca bu tür dansta ne giymesini beklerdiniz bu danslar mecburen bu tür kıyafetlerle yapılıyor aaaa sizde yobaz oldunuz çıktınız

mavis45

mavis45

Üye
yuh artık ya böyle şey mi olur ne biçim öğretmen bunlar modern dansmış halk oyunlarımız ne güne duruyor seneye daha iyi çalışmaları olcakmış bu sene striptiz yaptıran seneye artık kim bilir ne yaptırır ağzımı bozduruyorlar benim ya

--------------- Ekleme ---------------

videoyu izleyince sinirlerim bozuldu anneleri babaları nasıl izin vermiş bilmiyorum bir tek soyunmamış yani bu kadar da olmaz ya modern dans dedikleri buysa eğer böyle dans olmaz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...