Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış!

Sponsorlu Bağlantılar

fatihkisa

Üye
karanlık

by-pegasus

Üye
tam kopmalık yer :ehe

mesutcinik

mesutcinik

Üye
herşeyi kaldırırsan adamın fobisi yalnızlık çıkar ya :)

Haluk.

Haluk.

Üye
Konu 2009 da açılmış. Yaz olabilirmi

aLoNE aSSasSiN

aLoNE aSSasSiN

Üye
her şey kalkarsa beyaz bir kağıt kalır demekki adamın kağıt fobisi var :) eşsiz bi fobi :) bunu bulamamalarına şaşırdım.

only star

only star

Üye
soğuk, üşüme, donma
:bilmm

only star

only star

Üye
peki biz burada böyle yazıyoruz falan ama doğru olup olmadığı açıklığa kavuşmuyor. :blink:

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
1 deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bence beyaz bir oda

Butun nesneler kalkinca beyazlk kaliyo :)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Bir akıl hastası, bu resmi yapmış.Resim oldukça ünlü, ama nedeni ne yapanın akıl hastası olması, ne de nadir bir hastalığa yakalanmış olması.Resmi yapanın bir fobisi var, psikiyatri profesörü onlara bu resmi gösteriyor; dikkatlice bakmalarını, resimde hastanın fobisinin ne olduğuyla ilgili bir işaret olduğunu, bunu bulmalarını söylüyor. Verdiği ipucu da şu: "Ayrıntılara takılmayın, resmin bütününü görmeye çalışın. Eğer tüm cisimler kaldırılırsa resim neye benzer, onu düşünün."

Profesörün dediğine göre cevaba yaklaşanlar varmış, ama bulan daha yokmuş. Siz Bulabildiniz Mi ?

Cevabı burada: İşte açıklamayı sunuyorum şimdide sizlere..

İşte buyrun ;

Resimde kırmızı daireler içine aldığım bölümler işte adamın gerçek fobisidir... Mutlu aile tablosu ve fobisi "Mutluluk"... Ve profesörün dediği gibi "Ayrıntılara takılmayın, resmin bütününü görmeye çalışın. Eğer tüm cisimler kaldırılırsa resim neye benzer, onu düşünün."Resimdeki tüm objeleri olduğu gibi ele alarak tüm herşeyi ortadan kaldırdığımızda dairedekiler göze çarpar...İşte buda Mutlu aile tablosu... Ve fobi de "Mutluluk" ...

Nedeni mi aşağıdaki resmi inceleyiniz...

Alıntıdır.

orhangazi44

orhangazi44

Üye
Bir akıl hastası, bu resmi yapmış.Resim oldukça ünlü, ama nedeni ne yapanın akıl hastası olması, ne de nadir bir hastalığa yakalanmış olması.Resmi yapanın bir fobisi var, psikiyatri profesörü onlara bu resmi gösteriyor; dikkatlice bakmalarını, resimde hastanın fobisinin ne olduğuyla ilgili bir işaret olduğunu, bunu bulmalarını söylüyor. Verdiği ipucu da şu: "Ayrıntılara takılmayın, resmin bütününü görmeye çalışın. Eğer tüm cisimler kaldırılırsa resim neye benzer, onu düşünün."

Profesörün dediğine göre cevaba yaklaşanlar varmış, ama bulan daha yokmuş. Siz Bulabildiniz Mi ?

Cevabı burada: İşte açıklamayı sunuyorum şimdide sizlere..

İşte buyrun ;

Resimde kırmızı daireler içine aldığım bölümler işte adamın gerçek fobisidir... Mutlu aile tablosu ve fobisi "Mutluluk"... Ve profesörün dediği gibi "Ayrıntılara takılmayın, resmin bütününü görmeye çalışın. Eğer tüm cisimler kaldırılırsa resim neye benzer, onu düşünün."Resimdeki tüm objeleri olduğu gibi ele alarak tüm herşeyi ortadan kaldırdığımızda dairedekiler göze çarpar...İşte buda Mutlu aile tablosu... Ve fobi de "Mutluluk" ...

Nedeni mi aşağıdaki resmi inceleyiniz...

Alıntıdır.
Profesör Öyle demiyor ama :no: Gerçek cevap kadın fobisidir. Evet, ben de bulamamıştım ama cevap 'kadın fobisi'ymiş. Bütün objeler kaldırılınca geriye kar ve gökyüzü kalır. Bunlar obje değildir çünkü. Ve dikkatli baktığınızda bir kadın silüeti çıkıyor. Atlıların geçtiği yol kadının saçları oluyor. Kolay değil ki profesöre o zamana kadar cevabı verilememiş. Hem resmin bütünüyle mutluluğun alakası ne olabilir ki:nargile:

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Profesör Öyle demiyor ama :no: Gerçek cevap kadın fobisidir. Evet, ben de bulamamıştım ama cevap 'kadın fobisi'ymiş. Bütün objeler kaldırılınca geriye kar ve gökyüzü kalır. Bunlar obje değildir çünkü. Ve dikkatli baktığınızda bir kadın silüeti çıkıyor. Atlıların geçtiği yol kadının saçları oluyor. Kolay değil ki profesöre o zamana kadar cevabı verilememiş. Hem resmin bütünüyle mutluluğun alakası ne olabilir ki:nargile:
Bana sorarsan bunun net bi cevabi yok. Nette birsuru bakis acisi mevcut.hepsi de resmi yazi tadinda.Hatta bu hikayenin de uydurma olabilecegini dusunuyorum.

orhangazi44

orhangazi44

Üye
Bana sorarsan bunun net bi cevabi yok. Nette birsuru bakis acisi mevcut.hepsi de resmi yazi tadinda.Hatta bu hikayenin de uydurma olabilecegini dusunuyorum.
Herşey olabilir. :alsana: Ama ilk başta kadın resmi çizmesi istense, ama hafif silüet belirmeye başlayınca korkup üzerine başka birşey çizse çok mantıklı gibi geliyor. (Okuduğum yerde böyle yazıyordu. Şimdi hatırlamıyorum ama istersen bulurum bilader :D :pc: )

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Mutluluk :P

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
herşeyden 3 tane var gibi geldi bi an ama değilmiş :D

Samet.25

Bosa ugrasiyoz ne anlama geldigini yazsak bile bilen yokki :D kim dogru diyecek biri bilse hadi neyse :D

159632100

Üye
Bence akil hastasi hic disariya cikmamis ve hic kiş yuzu gormemis ve bu durumda geyiklerin nasil gittininhayal ederek cizmis olabilir ama geyik gormedigi icin at cizmis olabilir

orhan.tan

orhan.tan

Üye
bu resim çok eski ve açıklandı...
kadın fobisiymiş :artist:

Samet.25

hmm ok :D