Bu resimler sizin için ne ifade ediyor?

PriZm

Üye

konu hort galiba...

Arkadaşın amacı ne bilmiyorum ama baya gereksiz bir hort..

Of bea ne konuydu ama büyük bir iştahla ilk mesajdan son mesaja kadar okudum ama güzel bir konuya değinilmiş Nokia'da bu tartışılanları kendi içinde tartışıyordur umarım..

KayraBey

Üye
Bu yeni trend.Konu hortlatmak...

umt07

Üye
harbiden haa, iştahla okumaya başlıyorum sonra bi bakıyorum konu hort, 5 sn geçirdiğim kalp kriziyle birlikte hayatımdan 2 saat gidiyor, bu hort konu tuzağına 3. düşüşüm oldu

PriZm

Üye
işim olmaz bilader ..herkes biliyor faydalı konuyu hortlamış konuyu
fazla hortlatmaya gerek yok. Bu işin iyice suyu çıktı
O zaman sen neden 2011 den kalmış ve tartışmaya sebep(halen daha) bir konuyu hortlatıyorsun?

azrock

Üye
HD oyun vb. çıkmaz hadi neyse de, büyük şirketlerin mobil uygulamalarının Nokia'ya çıkmaması...

Ben Nokia çalışanı olsam hakaret derecesinde algılarım. TÜM DÜNYA DA KULLANILAN VE BİLİNEN bir sitenin (sen de bilinen ve kullanılan bir markaysan) sana destek vermemesi çok kötü!

Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi Nokia'nın bir şey yapması lazım. Şu en iyiler arasına bir giremedi.!

AHMED...

Üye
Dunyada ilk gelistiren nokia oldu ama suan en arka siraya dusmeye hizla devam ediyor.
Cunku bir kararsizlik icinde Symbian,QT,windows ve megeeo ama heralde ha bir arada pyhton bulasmisti surunuyor tek kelimeyle.
neredeyse listeden düşecek abi

PriZm

Üye
Yorumunda mantıklı olsa bari.tamam susuyorum sen haklısın kardeşim önemsiz konuları hortlatmaya devam et.