AIS
Üye
yanlış bilgi verdin s6 ile note 4 eşit değil kiAhanda Adam Bildi İşte
Tebrikler Efenim
Adam Bildi Sen Hala Sallla
Ben ona bakmadım bile. Resimlerin kalitesine bakarımyanlış bilgi verdin s6 ile note 4 eşit değil kiayrıca aynı yılın telefonu da değiller s6 2015 note 4 2014
s6 note 5 ile eşit
İftiralara Bakyanlış bilgi verdin s6 ile note 4 eşit değil kiayrıca aynı yılın telefonu da değiller s6 2015 note 4 2014
s6 note 5 ile eşit
Adam KingBen ona bakmadım bile. Resimlerin kalitesine bakarım
iPhone 3GSÇok Attın Aşa İnS6 Dengi Bir Cihaz Bişeyide Bulamadınız Ha
iPhone 3GS
İnanılmaz Bende Biliyorumasdfghj
Bende Özellikle Bunun İçn Paylaşmiştim Sahsen Beni Hayal Krııklığına Uğrattı Kaliteleri.Çok çok güzel çekmiş mide sanki merak ediosunz [emoji3]
Lenovo VİBE S1
Tahmin edin dedi ondan şiyaptıkÇok çok güzel çekmiş mide sanki merak ediosunz [emoji3]
Lenovo VİBE S1
Aman ne Tahmin YaptınızTahmin edin dedi ondan şiyaptık
3310 bile olabilir dediniz?Aman ne Tahmin Yaptınız
Ama Yukarıdaki Mübarek Üye Olmasa Bulamayacaktınız Yatın Kalkmayın Narkotik Yat Yat Yat3310 bile olabilir dediniz?
2015 model demiştinAma Yukarıdaki Mübarek Üye Olmasa Bulamayacaktınız Yatın Kalkmayın Narkotik Yat Yat Yat
Şimdi Başka İşimiz Kalmadı Bunumu Tartişicaz "2015 model demiştin
Tartışmayı sen başlattın diye düşünüyorumŞimdi Başka İşimiz Kalmadı Bunumu Tartişicaz "Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız" Uzun Zamandır İzlememiştim
_Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızSn İle Paylaştığım Halde Niye Baştan Alıyo
Ne Fark Eder Yarıda Kalmiş Tadı Damakta Acida Olsa Demet Ders Olsundu Sanırım Neyse,Bencede NeyseTartışmayı sen başlattın diye düşünüyorum
Neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?