http://a1212.hizliresim.com/14/d/gu11x.png maxicep browser yaptım :) ikonuda koyunca paylaşacağım :D
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi bu png ikonu mif yapabilirmisiniz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız maxicep browser yaptım ikonuda koyunca paylaşacağım
yaren_dede Üye buyur dostum svg yaptım mif içine atarsın Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi bakıyorum - - - Eklendi - - - dostum bunu nasıl mif yapacağım svg bende de var - - - Eklendi - - - bendeki mif prosu çalışmıyo pythondan kaynaklı galiba
bakıyorum - - - Eklendi - - - dostum bunu nasıl mif yapacağım svg bende de var - - - Eklendi - - - bendeki mif prosu çalışmıyo pythondan kaynaklı galiba
yaren_dede Üye ben yaptım ama bak bakalım Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi düzgün görünmüyor - - - Eklendi - - - direk svg yapmadan happy extract ile mif paketleyemezmisin. Bende açılmıyo happy extract
düzgün görünmüyor - - - Eklendi - - - direk svg yapmadan happy extract ile mif paketleyemezmisin. Bende açılmıyo happy extract
yaren_dede Üye SymbianHacker' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bak bakalım nasıl olmuş Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
SymbianHacker' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bak bakalım nasıl olmuş
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi dostum ben MİF istiyorum - - - Eklendi - - - svg değil - - - Eklendi - - - direk png yi mif içine koy yani
dostum ben MİF istiyorum - - - Eklendi - - - svg değil - - - Eklendi - - - direk png yi mif içine koy yani
yaren_dede Üye SymbianHacker' Alıntı: dostum ben MİF istiyorum - - - Eklendi - - - svg değil - - - Eklendi - - - direk png yi mif içine koy yani Genişletmek için tıkla ... png koyunca ne fark oluyor, boyutmu değişiyor? Yani bu işten kazancın ne? Benim tema konusunda mif paketleme için pro var onu kullanmayı denedinmi?
SymbianHacker' Alıntı: dostum ben MİF istiyorum - - - Eklendi - - - svg değil - - - Eklendi - - - direk png yi mif içine koy yani Genişletmek için tıkla ... png koyunca ne fark oluyor, boyutmu değişiyor? Yani bu işten kazancın ne? Benim tema konusunda mif paketleme için pro var onu kullanmayı denedinmi?
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi onu beceremedim png svg farketmez ben mif istiyorum - - - Eklendi - - - senin konuda bitek svg dönüştürme var
onu beceremedim png svg farketmez ben mif istiyorum - - - Eklendi - - - senin konuda bitek svg dönüştürme var
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi yükledim dostum zaten. Pack mif deyince seçeceğim resim görünmüyo