Bu Özellikte Bu Fiyata Kaçırma Kelepir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sphone

sphone

Üye
    Konu Sahibi
Bu Özellikte Bu Fiyata Kaçırma Kelepir
samsung wawe 8500 1ghz işlemci dahili 2 gb hafıza flaş 5mp kamera 3g görüntülükonusma daha ne olsun satış mümkünse elden olucak
istanbul avrupa yakası
199 tl ilan linktedir
istanbul /avrupa yakası/sultangazi/0533 3084939

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Başlığı görünce dehşet bir cihaz çıkacak sandım içeriği okuyunca daha ne olsun diyen satıcı yazısını gördüm telefona bakınca işletim sisteminin "Bada" olduğunu gördüm. Evet söyleyeceklerim bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
sphone

sphone

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım seni anlıyorum çok çekmişsin çakma cihazlardan veya anladığım hala eski nokia sybiyan ları kullanıyon belkide kamerasız telefonları kullanıyon bunların dışında tek altarnetif kalıyor amacın milletin satış yapmasını engellemek yada cihazdan anlamıyon

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
arkadaşım seni anlıyorum çok çekmişsin çakma cihazlardan veya anladığım hala eski nokia sybiyan ları kullanıyon belkide kamerasız telefonları kullanıyon bunların dışında tek altarnetif kalıyor amacın milletin satış yapmasını engellemek yada cihazdan anlamıyon

Arkadaşım öyle bir başlık atıyorsunuz ki beklentiyi arttırıyorsunuz telefon kötü veya satılmayacak bir telefon değil ama öyle abartıp beklentiyi arttırıyorsunuz ki telefonu görünce dumar oluyor insan. Ayrıca hayatımda replike ürün kullanmadım bunun yanında Symbian'da kullandım yakın zamandır beridir orta - üst düzey 2GB ramli bir Android kullanıyorum. İlanını baltalamak gibi bir amacım olamaz zaten dedim cihaz kötü değil fiyatıda güzel ama sen kalkıp bu daha ne olsun bu özelliklere kelepir fiyata dersen cihazla fiyatı gördüğümde süpermiş demem gerekir. Halbuki cihaza göre gayet normal fiyatlı bir telefon gerisi abartı.

sphone

sphone

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah da anlıyorum kaldıki sizde biliyorsunu adamlar cakma cihazları ne başlık atıyorlar

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
eyvallah da anlıyorum kaldıki sizde biliyorsunu adamlar cakma cihazları ne başlık atıyorlar
Onlar ayrı bir dert hiç girme o konuya :D neyse dostum ben daha fazla uzatmayayım yoksa harbi ilan baltalıyor gibi olacak hayırlı satışlar arkadaşım alan kişiyede hayırlısı olsun şimdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...