Bu özelliklere sahip pc.Vista Kasar mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
Bu özelliklere sahip pc.Vista Kasar mı ?
arkadaşlar bilgisayarıma vista kullanmayı denemek istiyorum şimdi bu özelliklere sahip bilgisayarıma vista yüklesem kasar mı ?

anakartım asus P5GL-MX , İşlemcim İntel Celeron D 3.20 ghz, 1.75 gb RAM 1200 Mhz, 80 gb hardisk(oyun kullanmam yetiyor bna) 300 watt güç kaynağı var.. vs.vs bunlar yeter heralde. sizce ksar mı ? yoksa bir problem olmaz mı ? :islik

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
arkadaşım sorduğun sorunun yanıtı değil kusura bakma ama herkez vistadan kurtulmak istiyor sen sahip olmak :(

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
demi :D ya ben ögrenmek istedim yoksa yüklüyecegimdn deil... :D belki yani..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
windows 7 yükle...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bu sisteme XP'den başka birşey yükleme...Özellikle de Vista...Hiç tavsiye etmem...Ama yinede değiştirmek istiyorum dersen Windows 7 yükle...

alixkandemir

Üye
Windows 7nin minimum ram gereksinimi 1gb sendede var ama tavsiye etmem minimum performans sistem gereksinimi için en az 2gb ram lazım

windows vista ya gelince
en az sistem gereksinimi 512 ram sende 2katının daha fazlası var.
Çok rahat kullanırsın bence yedeklerini al ve yükle
aero arayüzüne biteceksin
bakma sen herkesin vista yaramaz demesine ben kullanıyorum xp den daha iyi
ama service pack 1ve 2yi yüklemen lazım ve güncellemelerinide mutlaka yap
denemeden tecrübe sahibi olamazsın

theyureklicocuk

Üye
vista bes para etmez ama illa vista gorunumlu bişey yukleyecem dersen bana ozelden ulaş sana bi adres verem ordan işletim sistemi indir de gor 10numara işletim sistemleri var modifiye edilmiş

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Özelden illegal paylaşım yapmak yasak...

rizeli53100

rizeli53100

Üye
dostum vista görünüm olarak hem xp den hemde yeni çıkan windows 7 den daha güzel bi işletim sistemi.ama kullanım olarak sorarsan çok ağır işleyen bi sistem ve çok güvenlikli bi sistem.özellikle virüslere karşı çok kaliteli bi işletim sistemi.kullanışlı arıyorsan xp'yi öneririm.bildiğim kadarıyla vista sürümden kalkmış zaten.parana kıyıp almak istiyorsan windows 7 şuan mevcut olanların arasında en iyisi.ama ucuz istiyorsan xp'den beleşi yok.

Revengeful

Emekli Yönetici
windows 7 :oke:

ozan_gs

Üye
vista kasmaz ok işlemcin çif çekirdekmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt