bu oyun neydi?

Konu Sahibi
bu oyun neydi?
Arkadaşlar bi oyun oynamıştım ben eskiden adını hiç bilmiyorum ama call of duty serisindeydi başında esir olarak başlıyoruz yanımızdaki adamın gözüne sigara sokuyorlardi falan en son bitişindede biyere bayrak dikiyorduk o oyunun tam adı neydi?

H0lligan

Üye
adamin gozune sigara sokuyorlar wow bulursaniz etiketleyin beni

Konu Sahibi
Psikopat oyunuydu bi sniper vardı onla adamın ayağına falan vurursan adamın ayağı kopuyo heryer kan oluyo falan acayip süperdi bulsam tekrar oynayacam vahşet doluydu ama silahlar falan dünya savaşı gibi eski silahlardi ve grafiği güzel diye hatırlıyorum

H0lligan

Üye
oov daha da ilgi cekici olmaya basladi kesin haber verin

Jus7ice

Üye
call of duty 5: World at War az kalsın katanayla bizim de başımızı uçuracaklardı

Tepkiler: HELL BREAKER
O Oyun Call Of Duty 5 sigarayı gözüne 1.bölümde sokuyor oyunun son bölmündede reznov ile birlikte bayrak dikiyorsunuz...

Tepkiler: HELL BREAKER ve Jus7ice
Call Of Duty 5 hatta oyunun Nazi Zombie modu var azmı oynadık nazi zombie modunu.

Tepkiler: HELL BREAKER

H0lligan

Üye
grafik kartini halledim hemen yuklicem

Tepkiler: Jus7ice
    Konu Sahibi
Şimdi anlamadığım kısıma gelelim cod 1-2-3 dünya savaşı iken 4. Oyunu modern savaşa gelip 5. Oyun neden dünya savaşı?

Konu Sahibi
Cod 4 te 5 gibi kan olsa güzeldi, senaryo harikaydı 10 kere bitirmisimdir ama kan yok onun dışında duvarlari ateş ederek hasar vermekte güzel bişey

Jus7ice

Üye
Cod 4 te 5 gibi kan olsa güzeldi, senaryo harikaydı 10 kere bitirmisimdir ama kan yok onun dışında duvarlari ateş ederek hasar vermekte güzel bişey
Dünya savaşında kan daha çok emin olabilirsin cod 4 te bu kadar kan pek olmazdı bence 5 te sahile çıkarma yaparken önümüsdeki adamın kafasının parçalanmasını unutamıyorum bu aralar cod aw ye sardım müthiş birşey

Oynamayanlara tavsiye Cod Ghost 10 numara 5 yıldız...

Tepkiler: Jus7ice

avast

Üye
En son cod 5 te kaldim yeni pc aldim oynarim diye universitede ama adil kullanim yuzunden indirmeye useniyorum